Kamarad, co mi kdysi strikal Xcountry pripravuje takovy designivy cviceni ve stylu klasickych gs, resp. g/s. A protoze neni ve svete bmw uplne doma, poprosil mne o radu a nazor. Nejakej mam, ale rikam si, ze vic hlav vic vi a pripadne se da prijit i na zprvu necekane...
Jednoduse motorka to bude moderni, design ma byt hodne klasicky. O co jde presne bude prekvapeni, ale o vysledek urcite neprijdete.
Dotaz zni, ke kteremu modelu, barevnemu provedeni, se odkazat, aby to bylo hezke a zaroven i zajimave?!
Jako prvni mne napadl prvni design produkcni g/s, bila s modromodrym obdelnikem a cerveny sedlo.
Na druhou stranu cerveny sedlo asi neni nepraktictejsi a muselo by se 100% sit...
Pak jsem videl i stejny design s cernym sedlem, ale nevim, jestli je to oficialni varianta, nebo jde jen o prehozeny sedlo...
Dal je tu tmavomodra verze, ale pry radeji spis neco svetlyho...
Dostavame se k rocnikum 84-6, coz opet obnasi presivani sedla, ale musim rict, ze ta modra je super a mne osobne se libi snad nejvic ze vsech. Je to ovsem asi vic pro feinschmeckery, protoze tenhle design neni tolik v povedomi a nemnoho lidi si to spoji s puvodnimi ge/esy, zvlast na novy motorce, ale zase by to mohlo mit o to vetsi punc exklusivity...
A kdyz jsme u te myslenky vyjimecnosti, treba by bylo zajimavy udelat design nejakyho prototypu, nebo prvnich dakarskych stroju...
Dal jsem se dozvedel, ze majitel by mozna uvital barevny ram, coz mi v kombinaci se svetlou jasne evokuje ceneny model basic, jehoz jednoduchost a cistotu by nebyl problem napasovat na jakykoli model....
Co myslite, co by se vam na novem geesu libilo a proc?! Nejde ale jen o hlasovani, mne se libi to ci ono, ale chtelo by to nejaky to spravny zduvodneni.
Nebo vas napada nejaky uplne jiny model, treba neco proslaveneho od HPN apod.?
Jinak zatim zadavam do ankety tyto moje prvni myslenky, ale jestli nekdo prijdete s necim zajimavym, pridam to tam. Anketa je pochopitelne pouze orientacni, rozhodnuti bude na designerovi a majiteli.
Diky vsem a slibuju, ze zajistim, aby jsme se tu mohli vysledkem pokochat.
PS: jeste poddotaz, zda-li preferujete vicemene imitativni ztvarneni puvodniho designu, nebo spis volnou inspiraci, aby to napr. vyuzilo i nejaky ten tvar noveho modelu.
Upravil morabo dne 15.07.2013 01:48
Maiali nel Fango!