Koukam pres monitor na KTM a je to presne ona BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Dal jsem to sem Bobovy,protoze do os.vzkazu to asi nejde.Jsou jen v teto barve.Tak prosim bez pripominek.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
Vevis,kolik,že to stojí a nebo je to od tebe jako pozornost podniku,že si s náma mohl lejt?
Pochlubil ses doma ženě kolik si toho vylemtal???
Jo hele kámo,nezapomeň mě poslat tu adresu na ty batohy od toho tvého kámoše jak si říkal,dík!
Ty tricka uz jsou jen XL,a je to tak na Boba.Na srazu se podivas a muzou se udelat v jine barve a velikosti.300 m od hospody maj prodejnu batohu atd. s jejich kompletnim sortimentem.Otviracku ti zajistim klidne v nedeli.Pokud nevidrzis do srazu tak adresu napisu zitra.A ja neco lemtal?Ze si to nepamatuju.
Upravil vevis dne 24.07.2008 23:40
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A ja mam zase tezky kosti.Za poslednich10 let mi zteskly asi o 15 kg.Asi jim moc vapniku.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Skutečně originální barva pro BMW, ale jinak pěkné - vevise asi předběhnu, ale výrobce batohů v Machově je na www.doldyruksaky.cz - dělá dost dobrý věci a baťůžky drží.
Jsou jenom oranzove,xl,cena 250kc a poslednich 5 ks.Jestli mas zajem,tak mi napis osobni vzkaz.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!