Naprosto obyčejný sprej na plasty z OBI, Kelly atd. Moto i auto meju tak často, že nemá cenu kupovat něco dražšího. Účel to plní.
Upravil xHackerM dne 26.07.2013 12:06
Dělal jsem to silikonovým olejem, kokpit-sprejem i oživovačem plastů. Všechno mělo naprosto stejnej účinek a vypadalo to pěkně. Teď už tam mám nalepenej černej karbon a mám od serepetiček klidGSA 1250 Rallye 2024
Nejlepší věc na plasty a myslím, že mnozí zde z fóra potvrdí co ho ode mne mají...
A vydží sakra dlouho...
covece ty jsi sem tusim daval nejakou fotku jak z drogerie, ze jo? tak az se zase potkame, tak se te na to musim preptat. chci udelat scarvrikovi radost a udelat z nej zase svihaka lazenskeho.
Nejlepší věc na plasty a myslím, že mnozí zde z fóra potvrdí co ho ode mne mají...
A vydží sakra dlouho...
covece ty jsi sem tusim daval nejakou fotku jak z drogerie, ze jo? tak az se zase potkame, tak se te na to musim preptat. chci udelat scarvrikovi radost a udelat z nej zase svihaka lazenskeho.
Něco málo mám no...(teď je toho ještě o něco víc)
Jestli jedeš na Třpytku a něco sháníš, tak dej vědět a domluvíme se co na co by jsi potřeboval...
Zetore potreboval bych neco na odstranovani hmyzu hlavne zaschlyho . Zkousel jsem ten ruzovej muc off a moc to neslo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Zetore potreboval bych neco na odstranovani hmyzu hlavne zaschlyho . Zkousel jsem ten ruzovej muc off a moc to neslo
Co takhle hadřík, jarovou vodu a trochu snahy?
Teď vážně, ono asi nic nebude, že by to člověk jenom namočil, postříkal a ono to samo steklo. Do všeho musíš hrábnout, pak to nějak jde. Jinak přímo na hmyz Muc-off taky něco dělá, ale nevím jak moc to funguje..
schrek napsal:
když to nato nastříkáš a necháš třeba půl až minutku působit tak to půjde samo BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Na plasty jsem léta používal prostředek na vnější plasty a gumu od Velvany, ta už ho nedělá a po mnoha neúspěších to vypadá že jsem našel něco podobného - prostředek na ošetření vnějších plastů od Mafry, funguje moc pěkně.
Ale funkčních věcí je spousta, obvykle když narazíme na první dobrou věc, jsme spokojeni. Ten gel od Sonaxu vypadá zajímavě, asi ho zkusím...
Na plasty jedině tohle,viz.fotovždy uříznu plátek,ošetřím plasty pak vlka a nakonec nakrmím sousedovic psaje to bezodpadové ekologické hospodářství
3axap přiložený následující obrázek: