Ahoj,
mel bych na vas dotaz tykajici se samovolneho zvysovani otacek.
Posledni tyden - klidna jizda, pri vymacknuti spojky a prerazeni (bez predchozich zmen v jizde, pocasi, silnici, zatezi) vylitnuti otacek motoru. Ne jen na otackomeru, i v motoru (bez zavislosti na akt. otackach pri vymacknuti spojky). Zastaveni, zhasnuti motoru. Nasledne i bez vymacknute spojky samovolne zvysovani otacek (=zrychlovani za jizdy!). Pak uz stale pri zpatecni ceste domu (nastesti jen 2km). Doma - nastartovani - na neutral hned vylitnou otacky motoru do max. Zkouseno asi 5x, pokazde stejne. Druhy den - pokus nastartovat - nejde. Zkouseno 20x v ruznych casech. Stav stejny-jiz nejde nastartovat. Baterka toci, citim spalene palivo, ale motor nenaskoci.
Kluk mel neco podobneho na male Danyd125, ale to je jiny typ motoru, proto nemam predchozi zkusenost ze strikacky.
Dost me poucilo vlakno o zhasinani motoru (rady jezka, servisaka,.. zacnu novou svickou+cidlem stojanu pres voln.kl az po cidlo otacek), presto se zeptam - nevite nekdo cim presne by to mohlo byt?
Diky za pripadne rady
Martin
Já myslím že by jsi měl začít od čidla otáček, to bude von daca, utřeš špóny a jedeš..?!
Upravil lako dne 26.07.2013 16:22
Over than 250k km on BMW GS bikes
Diky za navrhy.
Nova svicka (kontrola jiskry), kontrola obtokoveho ventilu, vycisteni snimace otacek, kontrola zda vstrik vali palivo a zatim beze zmeny. Nejde nastartovat
Jeste zkusim lambda cidlo+stojanek, ale jevi se mi to divne.
Nechcete nekdo s diagnostikou (servisak, jezek, tonda, atp.) zakazku na opravu+zprovozneni...?
Budto bych moto dovezl, nebo by to slo udelat pri vyletu na Radarku v Kozlanech 9.-11.8. - jsem z vedlejsi vesnice kde se to porada, mohlo by to probehnout u nas v garazi...mhhm..na Radarku se mi pesky nechce (ta hanba:-(
Martin
Upravil durak220 dne 29.07.2013 12:59
Cipis napsal:
Ahoj,
odkud jsi? Já jsem z Kaznějova, můžu Tě navštívit. Kožlany jsou kousek.
Jirka Cipís
Ahoj,
to bude nejaka mylka s mistem konani. Akce na Radarce je v Kozlanech, okres Trebic, je to mezi obcemi Kozlany a Konesin (bliz je Konesinu), kousek od Dalesicke prehrady.
To co ty myslis je nekde u Plzne, to by ses teda projel:-)
Nicmene diky za ochotu.
Martin
Cipis napsal:
Ahoj,
odkud jsi? Já jsem z Kaznějova, můžu Tě navštívit. Kožlany jsou kousek.
Jirka Cipís
Ahoj,
to bude nejaka mylka s mistem konani. Akce na Radarce je v Kozlanech, okres Trebic, je to mezi obcemi Kozlany a Konesin (bliz je Konesinu), kousek od Dalesicke prehrady.
To co ty myslis je nekde u Plzne, to by ses teda projel:-)
Nicmene diky za ochotu.
Martin
Ahoj,
to je to psaní bez háčků a čárek u nás jsou Kožlany.