Cus lidi.Mam dakara 05,a když se zahřeje tak při puštění spojky v neutrálu vydává divnej rachtavej zvuk.Během jízdy je klid.Neměl někdo podobný problém?
Tak mazla už mám doma.V carservisu vyměnily komplet ložiska zaplatil jsem 18tacu a zvuk je stejný.Řekly mi že jsem vydešenej.že to je rotax a ty prostě pazvuky vydávají.
no to mě p*o*ser. A proč je teda vyměňovali, když je to furt stejný? Já myslel, že oni by měli vědět, jak všechno má správně znít a když si to poslechnou tak mají říct, je to špatně nebo je to dobře a ne to všechno vyměnit a pak ti říct, že si z motoru zbytečně vyděšený. BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
moc se jim do toho nechtěloKdyž jsem ji tam přivezl tak řekli že to muže bejt nejaky ložo a nebo taky ne.Pro muj klid jsem řekl aby to rozhodili a vyměnili vše.Tak snad se nic nepodělá.
koska napsal:
moc se jim do toho nechtěloKdyž jsem ji tam přivezl tak řekli že to muže bejt nejaky ložo a nebo taky ne.Pro muj klid jsem řekl aby to rozhodili a vyměnili vše.Tak snad se nic nepodělá.
jo takhle, tak v tom případě tomu rozumím. Aspoň máš od ložisek klid.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
No ty krávo co je to za servis toto? Mám-li problém, udělám nějakou "diagnózu" podle ní pak terapii a pokud je stav stejný je to přece moje chyba a moje blbost, tak přece nemůžu zákazníkovy účtovat takový ranec když to nepomohlo...
Upravil Pete1427 dne 23.09.2013 11:13
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.