Z jistých, pro mě velmi velmi důležitých důvodů jsem odhodila svou starou identitu. Teď jsem jen Lucie. Šmitec.
Tak jen, abyste mě poznali.
Baforský fdoleček forever....
Lucie napsal:
Tak mi něco vymyslete Ale já už chci být hodná a ne bestie
hele to mas tak. Majkl Jackson se taky muze nakladat roky do sava a pritom vsichni vedi, ze uplny sahib to nikdy nebude 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jasne bestie
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Emilio napsal:
Přesně jak říká Cycli,nikdo neříká,že jsi byla zlobivá!
Takže milá Lucie,jak vidíš,tak ti novej nick moc nesedí,když si tě každej pamatuje jako bestii,jedinej SWAT to zatím bere,možná proto,jak se na srazu před tebou čepejřil......
Nedělej divadlo a změň si to na původní,stejně ti to už nikdo neodpárá,tečka!
Ale notak pánové !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Luciii nehled na to je to tvoje rozhodnuti a hlavne nezapomen v jednoduchosti je krasa
Boze uz mluvim jak moje uca ze stredni na dejiny vytvarny kultury
Všechno bude, neboj mámo
že by nová láska či motorka, že jsi se najednou tak zženštila
Motorku mám stále stejnou....
Ale některé věci musím začít dělat jinak. Bestie vyvolává asociace v lidech, no v lidech... na kterých mi záleží a to nechci. A já už taky nechci dělat babochlapa, protože žádný chlap si netouží s ženskou povídat o kvalitě pneumatik, oleje, svařování plamenem...ale Lucie postrach ulice budu pořád , páč dnes jsem málem sousedom přejela kočičku.
Jo 7.3. dobrej datum Jako ryba bys mohl moje citové rozpoložení pochopit Se mnou nejde nic normálně, až když někdo udělá bububu, tytyty....tak se hodím do latě Jsem totiž od přírody vzpurná, ale pracuju na tom!
Lucko,nechci tě strašit,ale v životě přijdou i mnohem důležitější věci než dvoudenní laborování nad změnou nicku.Ale zatím si klidně hraj s ptákovinami...Lucie nebo Bestie....no nemáš ten život lehkej,fakt ti to dilema nezávidím...