Nikde jsem nenašel diskusi k E08,jezdí se tu anakee 2,tourance,ale K E08 se nevyjadřuje nikdo,na zimu plánuju výměnu zadku a řeším jestli dám znovu K60 nebo E 07,jenže moje ježdění je spíš silnice max. nějaká ,,zkratka",dokonce jsem kvůli lepší přilnavosti na asfaltu hlavně na mokru uvažoval i o E08,tourance apod. ale nechci,abych to na tý zkratce položil (ikdyž raději s tím lupnu na silničkach do trávy,než na špuntech na asfaltu pod kamion),blátu se snažím vyhýbat, páč bych to musel mejt,to stačí jednou před zimou.
V tom případě Ti stačí Anakee - jezdíš přesně to, co já a já mám za sebou stejným stylem jízdy už Tourancky, Anakee 2 a teď se převleču a jdu obout Anakee 3, ze kterých jsem trošku v rozpacích, ale uvidíme. Kluci už tu psali, že prej drží i na polňačce, tak se uvidí.
Rozhodně si ale za poslední půl rok dovolím na ojetých Anakee 2 strašně moc, až se sám divím. Teď je sundám a budu se učit na Anakee 3.
zalezi kolik chces investovat penez ,a o E08 se moc nemluvi jelikož na uni jezdění je lepsí E07, pokud bys vybiral z produkce mitas tak tady mas muj nazor, ja jezdim mitas a mitas jezdit budu, jelikož nejezdim zadnou kudlu na silnic, neklickuju mezi autama a v desti jedu jak s nakladakem
E08 - vice silnicni guma co ale zvlada s prehledem polnacku , ale nedela ji dobre bahno atd., podobný vzor jak tourance jen má vetsi rozestupy mezi figurama
E07 - uni guma jak na silnici tak na polnacky, do lesa atd, vysoky najez km, vyssi vzorek jak E08 a co ej nejlepsi je to, ze se uz dela jako DVOJSMESOVA, takže ještě více vydrzi
Upravil schrek dne 28.07.2013 13:45
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
zalezi kolik chces investovat penez ,a o E08 se moc nemluvi jelikož na uni jezdění je lepsí E07, pokud bys vybiral z produkce mitas tak tady mas muj nazor, ja jezdim mitas a mitas jezdit budu, jelikož nejezdim zadnou kudlu na silnic, neklickuju mezi autama a v desti jedu jak s nakladakem
Jsem na tom stejně.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
díky,na jak jsem psal jsem nakloněnej k E07,ale pokud mudu mít možnost se svést s torance či E08 rád porovnám,ještě dvousměsovka znamená na krajích měkčí směs pro lepší přilnavost v náklonu?
Jediný důvod pro nákup E-08 je nižší cena. Zde ušetřena koruna se v případě pádu na vodě může dost prodražit. Naopak E-07 nemá kromě K 60 Scout srovnatelnou konkurenci - vzorkem, kilometrovým nájezdem ani cenou.
Na silnici tedy Tourance nebo Anakee, univerzálně E-07 a K60, případně TKC, do terénu ostré Karoo.
BMW GS = stroj na radost
ještě jaký vůbec rozdíl mezi k60 a k60scout,mám na předku k60scout a na zadku k60 m+s a nevidím kromě rozměrů rozdíl?(koupil jsem to takhle s moto a už se blíží konec zadku,předek ještě min 50%)
strogas napsal:
Nikde jsem nenašel diskusi k E08,jezdí se tu anakee 2,tourance,ale K E08 se nevyjadřuje nikdo,na zimu plánuju výměnu zadku a řeším jestli dám znovu K60 nebo E 07,jenže moje ježdění je spíš silnice max. nějaká ,,zkratka",dokonce jsem kvůli lepší přilnavosti na asfaltu hlavně na mokru uvažoval i o E08,tourance apod. ale nechci,abych to na tý zkratce položil (ikdyž raději s tím lupnu na silničkach do trávy,než na špuntech na asfaltu pod kamion),blátu se snažím vyhýbat, páč bych to musel mejt,to stačí jednou před zimou.
Joe ve výše uvedeném vláknu o aktuální E-08 (jednosměsovce) napsal:
Joe napsal:
Je to obdobná guma s podobným nájezdem i vlastnostmi jako Tourance jak na suchu tak i na vodě. Je to jenom o tom, kdo za těmi řídítky sedí a o pravé ruce.
Já na nich tuto sezónu mám už pár tisíc km a nemám s nima problém ani na mokru. Myslím, že v poměru cena/výkon je bez konkurence. Jestli chceš mocí mermo jistotu lepších vlastností na mokru v tomto typu dezénu, připlať a kup si Anakee II a nebo ještě líp Anakee III.
Upravil MaO dne 31.07.2013 09:49