čau potřebuju poradit s koupi spojky, předešli majitel podle mě přelejval olej a prosaklo to na spojku,takže klouže jak svině.Diky za nějaky odkazy.Pelky
... jestli vono to nebude spíš prosakující gufero než přelévání oleje ..
přelitý olej by spíš fouknul do airboxu ...
ale určitě ti poradí fundovanější ..
Upravil chstepan dne 30.07.2013 07:28
(ch)stepan
pelky napsal:
čau potřebuju poradit s koupi spojky, předešli majitel podle mě přelejval olej a prosaklo to na spojku,takže klouže jak svině.Diky za nějaky odkazy.Pelky
Ako sa tu uviedlo, skor ti prdlo gufero. Daj pozor aby si neprehrial pritlačné kotúče, zbytocne si predražíš výmenu.
Popri lamele by som vymenil gufero nielen na kľukovom hriadeli ale aj na vstupe prevodovky (da sa vytiahnuť).
A nezabudni na nové skrutky pre uchytenie zotrvačníka na kľuku a skrutky prítlačných kotúčov aj s podložkami.
tak s tim guferem počitam taky.Nevite nějaky kontakt, kde se nechaji věci koupit,a jestli rozhoduje výrobce.Našel jsem od lucas cena kolem 2000 a gufero kolem 30 eu.
pelky napsal:
tak s tim guferem počitam taky.Nevite nějaky kontakt, kde se nechaji věci koupit,a jestli rozhoduje výrobce.Našel jsem od lucas cena kolem 2000 a gufero kolem 30 eu.
pelky napsal:
pelky napsal:
Napiš Ješkovi a máš to
Luky , máš ode mne
... Ješkovi voči ...
... ale pravdu dí Luky ... koupit od Ježka to je jak od Ježíška
Upravil chstepan dne 31.07.2013 07:22
(ch)stepan