V příspěvku Starter jsem psal, že mi chcípnul. Domu jsem dojel tak, že jsem ji roztlačil.
Ale nebylo to tak jednoduché. Trojku jsem po rovině ani pořádně neroztlačil a na čtyřku to už bylo o ničem ( měkčí převod, ale sotva se to převalovalo).
Nakonec mi pomohl ochotný kolemjdoucí a na tu trojku, když mne ještě po mém naskočení chvíli tlačil, tak chytla.
Jak to vidíte klucí bramborový. Nemůže se tomu něco stát? Máte nějakou fintu?
Tak to gratuluju, me se to nikdy roztlacit nepodarilo, vzdy jsem to vyresil tak, ze jsou uvazal lano za vidle a nechal se roztahnout autem Neni to uplne optimalni reseni, ale kdyz se dava bacha... jo a doporucuji si nechet u toho auta otevreny dvere od kufur, at mate pripadne kam naskocit, kdyby se neco nepovedlo
Od te doby mam dobijeci adapter a motorka je v garazi porad pripojenen na udrzovacce.
BMW R1150GS MY02
mám slabou baterku a nějak se nemůžu dokopat k zakoupení nové ...naštěstí bydlím na kopci ...na trojku to chytá spolehlivě, na čtyřku taky ok ...na rovině "jednomužně" se to snad ani roztlačit nedá ...možná tak kdybych měřil dva metry a vážil metrák ...a trochu posiloval
Upravil prezi dne 26.07.2008 16:42
já sem to jednou roztlačoval v podzemních garážích a ny tý kluzký podlaze sme ve třech lidech měli co dělat,ale podařilo se,byla to ale dřina na trojku zadní kolo děsně klouzalo ana čtyřku to zase chtělo moc velkou rychlost,nakonec sme to dokázali na tu trojku,motor se převalil a naskočil