Zdarec,Potřeboval bych radu jak vysoko má svítit GSA 1200 ? Svítí mi to jak potkávačka tak dálové děsně visoko :-( Dálka mi svítí do korun stromů. nedá se stím za tmy jezdit.potřeboval bych to změřit např. dát moto na centrál a změřit vzálenost od zdi a výšku toku světla,nebo jestli mám zkusit stk ? No a ještě mi přijde ,že mi to světlo dost vibruje (jako by bylo volné v držácích ) díky za rady :-)
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
to musiš poštelovat když na ni sedíš,je rozdil jaky maš tlumiče a kolik vážíš...já na 1100 šteloval světlo i xenon na cestě v noci.Káčko sem šteloval podle zdi jak je v přiručce ale stejne to nebylo vono takže zase sem to doladil taky na silnici.
Kupredu spatki ni krok...
Distance between light/dark cut-off and mark at height of centre of headlight
Suspension set to basic setting and motorcycle loaded with 85 kg
15 cm
Pochopil sem to tak že základní nastavení,zatížit 85kg,postavit 10 metrů od zdi a pak má byt ta ryska kuželu světla ve výšce 15 cm od středu světlometu...
Kupredu spatki ni krok...
Tak odhalena závada, vypadla ta černá kulička z toho svetleho futra uvnitř lampy co se ovládá spodním šroubem uprostřed ( naklápění paraboly ) proto mi to nešlo dostat dolů :-(
Demontáž TC , vydání šroubu pružiny ,nasazení pomocí ohnuteho šroubováku ,,pěkná pakarna .
Tak odhalena závada, vypadla ta černá kulička z toho svetleho futra uvnitř lampy co se ovládá spodním šroubem uprostřed ( naklápění paraboly ) proto mi to nešlo dostat dolů :-(
Demontáž TC , vydání šroubu pružiny ,nasazení pomocí ohnuteho šroubováku ,,pěkná pakarna .