Měl bys tam mít přípravu pro vyhřívání. Za plastovů krytků místo vypínaču je konektor a v pojistkové skříňce ti chibí pojistka. Já tam dal z luizu,enom ten origo vypínač stojí litr...
Kupredu spatki ni krok...
Na 1100 je to docela blbý. Pokud vím, tak je to jako na 1150 - dráty vedený prostředkem řídítka, to znamená na konci řídítka na pravé straně musí být takový čůro s výřezem kudy jde kabel do vinutí v heftu, aby se kabel mohl otáčet s plynem. Je to zdroj potíží při pádech a jiné než BMW hefty jsem v tomhle provedení neviděl.
Já jsem měnil a měnil a jednou mě to přestalo bavit, koupil jsem za 1500Kč Oxfordy s kabelem vedeným zvenku a vícestupňovou regulací a podle mě je to lepší řešení.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
deé si tam hada a ver tomu ze ruce ti nezmrznou
Upravil zmijon dne 28.07.2008 19:26
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Mladej kus a nebo epicrates cenchria. Potrřeboval bych vidět hlavu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Epicrates cenchria to stopro není... je to Boa constrictor, neboli hroznýš královský, ale poddruh těžko určit, jestli je to nominát nebo něco jiného.
Ale za sebe bych si tipnul, že constrictor to asi nebude, spíše bych to viděl na imperatora, nějaká Kostarika nebo tak, možná Honduras...
Ale třeba se zrovna pletu a bude to nějaký červenoocasý nominát z Peru...
Měl jsem doma 20 hadů, ale jelikož čekáme přírůstek (lidský), tak jsem musel za poslední tři měsíce udělat redukci a zbyl mi poslední hrozňa...
Ten nejlepší, ale asi taky půjde pryč i s teráriem, potřebujeme místo na postýlku...
edit: tak bych to viděl přece jen na B.c.c. Peru...
Upravil Geralt dne 18.08.2008 21:13
KTM 1190 Adventure R