POZOR .......Policie varuje.......na internetu.
To našla moje žena na internetu a samozřejmě mi to nezapoměla ukázat.
Kdo na to nemá náladu ať na to nekouká, jsou tam aktuální bouračky motorek které se staly tady v Čechách a policajti s tím varují straší.
Na naší obhajobu tam BMW není ani jedno a Enduro jen jedno - nějaké doma svařené, většinou se jedná o lehačky.
Když vidim takovou sračku tak pak vždycky jezdim opatrnějš a nebo jenom v le.. a nebo 14 dnů vůbec.
je toho teď všude plno.....dostupnost motorek je dnes výrazně vyšší, než před lety a situace tomu odpovídá, více motorek=větší množství začátečníků=více pádů....spojité nádoby...
mám i silniční motorku a čím dál víc uvažuji o výměně za další ostré enduro do rodiny a vyblbnot se jezdit na terénní trať, případně na motárdový okruh...stejně se na silniční okruh dostanu jen párkrát do roka...
jo je to dobře ten klip, ale pokud vlezu na jakoukoliv motorku a jedu za běžného provozu, tak nějak myslím, alespoň já, že se to stát může. Kdo si myslí že ne tak podle mě nemá zdravej rozumVezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Predstavoval bych si takovy klipy tak 10x denne v TV.
Jestli ma nekdo aspon trosku mozku, musi to s nim zahejbat. A bohuzel umira motorkaru tak moc, ze neverim, ze by uplne vsichni byli bez mozku.
Ja s tim hodne pocitam, myslim na to, bojim se. Ale hodne se podle toho chovam..
Já nevím, je to typickej policajtskej výrobek. Ukážem fotky kde je pár rozbitejch motorek a pár mrtvejch lidí. Každej, kdo jezdí, už toho viděl na vlastní oči dost a myslím, že tohle s nikým nehne. Obzvášť ne s blbama, co sedaj na mašinu s tím, že ať se děje cokoli, oni budou zase nejrychlejší. Mám reklamní agenturu a viděl jsem anglický a australský spoty na chlast nebo na rychlost. Na auta nebo motorky, to je fuk. Ale TO byly vážně věci, který mohly někoho přimět k zamyšlení nad tím, jak jezdí. Drsný, realistický, brutální. Tady se udělá rozruch v novinách a pak někdo v jablonci poskládá obrázky z policejní kartotéky. Co to řeší? Kdo jezdí normálně, bude dál jezdit normálně. Kdo je bezmozek, tak to s nim nehne. Poznáte z těch fotek, co tam kdo vyváděl? Pokud ne, nemůže to nic změnit.
No nevím, snad ten klip k něčemu bude. Se mnou nic moc neudělal, nedávno dávali ve zprávách ukázky z nějakých podobných anglických klipů a to byl MAZEC, to mám před očima ještě ted!www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..