Dobrý den. Pořídil sem si R 1200 GS r.v 05. A bych se dostal k mému dotazu:
měl sem z oxidovaný kryt(víko v přední částí) motoru. Po sundání víka jsem se nepodíval na nastavení vyvažovacího hřídele s ozubením kolem. Aktivně jsem to stáhnul a teď nevím jak to tam bylo.
Na ozubených kolech jsou značky, podle kterých jsem to nastavil ale nejsem si jist jestli to je dobře. (Viz foto)
Mohl by někdo prosím poradit jak to má být nastavené?
Předem děkuji za rady
HERI napsal:
Dobrý den. Pořídil sem si R 1200 GS r.v 05. A bych se dostal k mému dotazu:
měl sem z oxidovaný kryt(víko v přední částí) motoru. Po sundání víka jsem se nepodíval na nastavení vyvažovacího hřídele s ozubením kolem. Aktivně jsem to stáhnul a teď nevím jak to tam bylo.
Na ozubených kolech jsou značky, podle kterých jsem to nastavil ale nejsem si jist jestli to je dobře. (Viz foto)
Mohl by někdo prosím poradit jak to má být nastavené?
Předem děkuji za rady
Kontaktuj Servisáka,nebo Tondu tady z fora.Určitě ti poradí.
Tak jak říkáte to mám nastavený ale......
Mam foto jak jsem to nastavil ale nevím jak to sem vložit. Mohu poprosit o email, poslal bych foto pro kontrolu.
Zdravim Vás. Jsem rád za Vaše přizpěvky. A musím poděkovat za pomoc v přizpěvku . Právě se mi stalo,že jsem sundal prsa a s nimi i ozubeni vyvažovací hřídele. Byl jsem nešťastný. Ale už jsem to soravil. Ještě nějaky ten silikon,nebo ms-tech na vytěsnení a mám hotovo. Nevíte náhodou jaký je nej?. Dělám si zrovna takovou malou GO. Udržbu a asi budu ještě potřebovat Vaše rady.
Mindo přiložený následující obrázek:
Ještě přemýšlím ,že když už jsem u toho,tak simering vačky řemenici asi taky vyměnit. Nějaký origoš je běžně k sehnání? Nevím jak to přesně hledat. Předem díky. Miloš