Netušíte někdo kde se dají vyzkoušet helmy Givi, nejlépe na Moravě, Východních Čechách nebo Vysočině? Díky
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Nemít ten sundávací předek, možná by i byla koupitelná...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jestli je to stená kvalita,jako x0.8 výklopka,což velice pravděpodobně jo,tak nic moc.Givi mělo zůstat u těch hnusnejch kufrů
...ale v tý ceně se toho moc čekat ani nedá...vyjímkou byl jen Uvex
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dost mi připomíná helmu Airoh TR1, nebo tak nějak se jmenuje... Z tý helmy jsem byl unešenej, dokud mě prodavač a pak i kámoš nevrátili nohama na zem... Měla podobnej design, myslím tím sundávácím předkem, ve skutečnosti to byla jebka...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Proto bych si ji chtel nejdriv nekde osahat, ale zatim se mi nedari narazit na kamenej obchod, kde by ji meli... Co bylo tak spatnyho na ty x.08 a TR1?
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Nevím, jestli ti to pomůže, ale v Berouně je přímo dovozce Givi. Určitě jí tady mít budou. Kdyžtak se jich můžeš zeptat, kam v tvém okolí posílají: http://www.motosp...
cermigo napsal:
Proto bych si ji chtel nejdriv nekde osahat, ale zatim se mi nedari narazit na kamenej obchod, kde by ji meli... Co bylo tak spatnyho na ty x.08 a TR1?
zkus Ivana z moto-travel , dělá givi
tu helmu jsem měl v ruce a mě přiipadla jako křuska
možná se pletu , ale po určitých zkušenostech bych si takovou lego helmu nekoupil
cermigo napsal:
x.08 neznám, ale TR1 jsem kdysi chtěl a měl jsem jí v ruce a jednou v ní jel... Prostě "fórová" přilba, ten sundávací "náhubek" byl takovej nijakej, zámky tušim plastový a co říkal i sám prodejce( pak se mi to potvrdilo po pujčení od kámoše), tak ukrutně hlučná a dost do ní fučelo. Prostě taková sra.čka. Jediný její plus bylo celkem solidní výhled.