Druhé Valašské setkání dvouventilových Géesek bude v říjnu 2013 na zatím blíže neurčeném místěnapište který víkend by nejlépe vyhovoval.Akcí je hodně tak to přizpůsobíme tak ať se nás sejde co nejvíc
Upravil vevis dne 23.10.2013 19:11
Eman_ napsal:
A muzou prijet i vychcany prazaci co nic neumi,nicemu nerozumi,]v praci delaji hov.o a berou velky prachy,protoze na ne moravaci dřou a za manzelky maji namyslene nany s rypakem nahoru co neumi varit,do prace chodi v poledne,tam nic nedělají jen si lakuji nehty,telefonuji,blbe kecaji a vhodi po obede domu,kde se valej jen u bazenu nebo u rodinnyvh pout na tv prima a vecer si zasukaji na dobrou noc i do konecniku,aby byla naplnena podstata veci dvouventilu a dvouotvoru........?
Eman_ napsal:
A muzou prijet i vychcany prazaci co nic neumi,nicemu nerozumi,]v praci delaji hov.o a berou velky prachy,protoze na ne moravaci dřou a za manzelky maji namyslene nany s rypakem nahoru co neumi varit,do prace chodi v poledne,tam nic nedělají jen si lakuji nehty,telefonuji,blbe kecaji a vhodi po obede domu,kde se valej jen u bazenu nebo u rodinnyvh pout na tv prima a vecer si zasukaji na dobrou noc i do konecniku,aby byla naplnena podstata veci dvouventilu a dvouotvoru........?
Pražáci ano,hlupáci ne.
takze ty nejedes?
...je těžké být d.e.b.i lem,páč konkurence je veliká...
Upravil 3axap dne 09.08.2013 10:06
Chtěl bych se dojet podívat,jenom bývám každej druhej víkend v německu a vracívám se v sobotu kolem oběda,takže bych přinejhorším dojel až v so navečer... A pokud by to vyšlo na víkend kdy budu mít volno,tak není problém. Zatím je to ale daleko na to,abych mohl říct datum,kterej se mě bude hodit....
S tím datumen 26.10. si to všichni zájemci rozmyslete jak to bude,páč 25.a26.10 jsou volbyAby to nedopadlo jako minule že se akce plánovala v zimě na jaro a pak někdo vyhlásil nějaké volby a spousta lidí kvůli toho nepřijela
Upravil 3axap dne 29.08.2013 09:59
No popravdě já bych stejnak dojel asi jen na jednu noc,takže volbu datumu nechám na jinejch pardálech. Mě nejvíc vyhovuje víkend 18-19.10. Ale udělejte to kdykoliv,buďto to vyjde a dofrčím,nebo né a neposeru se.
Druhé setkání dvouventilových Géesek se bude konat za každého počasí jako minule zde: 49°24'22.087"N, 18°4'20.256"E (v hospodě na Santově,obec Malá Bystřice).Příjezd v sobotu 26.10.2013,hospoda je otevřená od 10hod.Jídlo je zajištěno a v sále v 1.patře je spaní pro cca 25 - 30 lidí na dřevěné podlazetakže nic moc pro náročnější penzionové jezdce(karimatky a spacáky sebou).Pro otužilé pražáky typu Emana je k dispozici zastřešená terasaOdjezd v neděli po vystřízlivění,pro některé tudíž v pondělí
3axap přiložený následující obrázek:
Ted jsem se dozvedel,ze zrovna tuhle sobotu musim do prace na inventuru.Pokud se to nejak extra neprotahne,tak snad v sobotu vecer.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vlastíku...v sobotu se jedu podívat do Osvětimi...večer bych rád spal poblíž Mikulova...myslíš, že kdybych už toho měl plný kecky, že bych se mohl stavit s čtyřventilem na pokec a přespání...??
Upravil zetor dne 26.09.2013 10:39
Lepší vrabec v hrsti než holub na střešetím myslím lepší borec na čtyřventilu než tupan na dvouventilurádi Tě uvítáme.Je tam místo pro 25 lidí a jistých je šest....