Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Otresovy Alarm na straz veci
karta
Přidané 03.09.2013 16:04

Registrace: 14.02.13
Ahoj lidi. Treba nekdo poradi jsem uz dost v koncich..... Bydlim v baraku kde je 300bytu a 300 parkovacich podzemnich mist. Uz skoro tyden je ucpana centralni kanalizace takze se nam splasky vraci kanalem zpet do domu.....Kanalizace kde je problem to moc neresi tj. snazi se vodou to protlacit ale ted zjistili ze je tam beton takze zitra to zacnou frezovat a bude to prej nekolik tydnu.... PCR,MP nepomuze. Hasici pujcili cerpadlo ktere odeslo a bylo jedine v Praze. Pry nejsou penize. Takze jsem koupil vlastni kalove cerpadlo a odsavam nasi jimku do kanalizace, ktera neni ucpana. Problem akorat je, ze cerpadlo + hadici muze kdokoliv ukrast coz dnes uz byl pokus... Napadlo me nejdriv na kablik nejak pridelat Xenu-kotoucovku ale nefunguje to. Nemate nekdo zkusenosti s dobrym otres alarmem ktery nejenom zacne houkat aby prisla ostraha co je pro cely dum nebo lepe i poslala SMS? Diky moc za pripadne info ma-li nekdo s tim zkusenosti. T.

TomasTT
Otresovy Alarm na straz veci
Přidané 03.09.2013 16:12

Registrace: 15.03.07
Řešil jsem u zahradního domečku přesně to samé - ukradený čerpadla a všechny věci co člověk nechal přes noc venku - několikrát. Takže jsem to vyřešil normálním prostorovým alarmem ve venkovním provedení a mám to napojený na hlavní alarm jako další okruhy. Když v tom místě nemáš drát, tak to jde řešit i bezdrátově ale ty čidla jsou o hodně dražší než klasický. Poplachů jsem měl docela dost, obvykle stačí vstát a rozsvítit venkovní světla a děcka z vesnice, kteří právě přelezli plot k nám na zahradu, mizí v kopřivách. Ti to ale nekradli. Každopádně čerpadlo se nedá asi ukrást za 30s a na to místo vidím z pokoje, takže to považuju za vyřešené.
Jinak na normální domovní alarm jde určitě připojit třeba magnetický kontakt, který když rozpojíš, tak to vyvolá alarm apod. Nemusí to být jen prostorový čidlo. Poraď se s někým, kdo montuje alarmy.
Upravil TomasTT dne 03.09.2013 16:14
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 128
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI