Ahoj nemáte někdo nějaký tip na nepromokavou plachtu na motorku? Mám na moto i kufry takže mám spíš obavu z velikosti abych nekoupil plachtu a nebyla malá.
Já mám Oxford XL a bez kufrů mi přijde na 1100 vzadu až plandavá, takže s kuframa to bude OK. Jinak je to slaboučký, žádná plachta na kamion. Prodejce říkal, že tyhle plachty venku vydrží tak rok. Nevím jak třeba origo bmw za 2k. Já to chtěl do garáže proti prachu a za 600 je super.
Upravil Lada11 dne 10.09.2013 16:07
Lada11 napsal:
Já mám Oxford XXL a bez kufrů mi přijde na 1100 vzadu až plandavá, takže s kuframa to bude OK. Jinak je to slaboučký, žádná plachta na kamion. Prodejce říkal, že tyhle plachty venku vydrží tak rok. Nevím jak třeba origo bmw za 2k. Já to chtěl do garáže proti prachu a za 600 je super.
A kde jsi ji koupil? Mě na ten oxfod vybíhajkí samé košileLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No jo, ale tam jedno X chybí a cena už taky není kolem 600,- Já uažoval taky o nějaké šlupce proti prachu do garáže. Litr se mě za ní dávat nechce. Poslouží stejně obyčejná plachta co tam zatím mám, jenom je to takové střapaté a neupravené ......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já jí kupoval v Praze v Yacomi a je to XL, ne XXL a cena je stejná. 690 mi furt přijde víc "kolem 600" než "litr" http://www.yacomi...pE2331.php
Mají i s boulí na topcase.
Sepnuté je to pod motorkou na sponu a vpředu a vzadu je guma.
No jo, ale tam jedno X chybí a cena už taky není kolem 600,- Já uažoval taky o nějaké šlupce proti prachu do garáže. Litr se mě za ní dávat nechce. Poslouží stejně obyčejná plachta co tam zatím mám, jenom je to takové střapaté a neupravené ......
Lada11 napsal:
Já mám Oxford XL a bez kufrů mi přijde na 1100 vzadu až plandavá, takže s kuframa to bude OK. Jinak je to slaboučký, žádná plachta na kamion. Prodejce říkal, že tyhle plachty venku vydrží tak rok. Nevím jak třeba origo bmw za 2k. Já to chtěl do garáže proti prachu a za 600 je super.
Proti prachu v garáži mám staré froté prostěradlo a zadara.
Lada11 napsal:
naprosto presne idealni!! Nejlepsi jsou takovy ty frote elasticky s gumou v lemu..
Lada11 napsal:
naprosto presne idealni!! Nejlepsi jsou takovy ty frote elasticky s gumou v lemu..
A s kuframa na dvoulůžko Bezva tip
Já budu rekonstruovat, takže jí vždy na pár dnů budu muset vystěhovat na zahradu, proto jsem kupoval tu plachtu...
Vitam toto tema... Toz me nebavi rano na chate prijit k moto a ejhle, je cela orosena... Nejaka sikovna plachta (treba jen na sedlo) by stacila, zatim tam davam obycejnou igelitku. Oroseny ma byt pouze pullitr
Já jsem před lety koupil tehdá ještě na CBF 500 od Louise. Mám ji dodnes a vejde se pod to celá motorka i se sadou tří kufrů. Tato, jen ji mám celou stříbrnou
V garáži mám sešité staré bavlněné prostěradlo a taky slouží bezva.
Další tip je, že si zajdete do zahradnictví a koupíte si černou netkanou textílii do záhonů. Prodávají to v metráži, takže si nakoupíte potřebnou velikost, třeba na tank...
GSA 1250 Rallye 2024