hrocha jsem koupil uz s priplatkovym sedlem (wunderlich/kahedo) a posledni dobou zjistuju, ze to neni ono. je nejake moc velke a hlavne sakra tvrde. rezat se mi do nej nechce a tak jsem si rikal, ze si treba na ebayi poridim original.
no ale tedka jsme s desperadem premysleli, ze by to slo vyresit i jinak. co takhle sedlo z adv, paslo by? jaka by byla asi vyska sezeni? jezdim na nizsi polohu (840 mm?), no moc jsem nevyrostl. dalsi veci je, ze kdybych uz sel do jinyho (novyho) sedla, tak by se hodilo nejake snizene hlavne kvuli obcasnym terennich vyletum.
na strankach touratechu se mi libi "sportovni sedlo - nizke" (http://www.tourat...ts_id=2924). vyska by mela byt tech 840 mm (coz odpovida origu na nizsim stupni), ale asi bude uzsi a tak dosahnu lip. s myma asi 170 cm je to misty opravdu boj (hlavne kdyz nemam vzadu plny ty svoje krabice na pul prasete becku a gril ). mate nekdo zkusenosti s timhle sedlem (tome)? jezdim prevazne singl, jde mi o lepsi pohodli nez co tam mam tedka za hruzu a lepsi dosahnuti beru jako velky plus. na druhou stranu desitku zrovna tedka odlozenou nemam a tak by to musela byt fakt pecka, abych si udelal (tento rok uz nekolikaty ) vanoce...
TomasTT> mozna v patek budu mit cestu, tak bych se stavil a probral to na miste. dneska je to druhej den co skuhram a poradne nemuzu stat na leve noze, takze to vypada na ty vanoce.
tohle presne resim taky neb jsme stejne vysoky. u tomase jsem minuly tyden zkousel to nejnizsi sedlo od TT na obyc 1200GS a bylo to uz fakt dost nizke. ale je fakt ze to ultra nizke sedlo je fakt dost tvrde :-) taky mi prijde ze byt to sedlo trochu zuzene tak klidne muze byt vyssi. dej mi vedet jak jsi dopadl nebo se muzeme sejit v patek u tomase v TT a zkusit to spolcne at ho neotravujeme zvlast ale mam pocit ze zrovna na jeho motorce si vysku nezkusime neb ma uplne prekopany podvozek...
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
turby> jo jo ta jeho motorka je uplne prekopana, je to na vyzkouseni max tvrdosti/designu sedla. ale muzeme to na miste probrat co a jak. nevim jak na dvanactky, ale na 11xx dela touratech nizke, standardni a pak dost vysokych. ja bych bral bud to nizke nebo standardni, ale kazdopadne chci doslapnout. s tim patkem to ale nevypada dobre, budu dlouho v praci a pak asi budu chtit rychle sehnat nejakej vlak a jet domu na moravu. jeste uvidime - kazdopadne ja jsem odkazany na MHD a to tusim moc casto nejezdi.
me je to fuk, klidne kdykoli pristi tyden. napis mi termin na 602681051 at to tu nezasirame
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Stavte se kdykoliv, na svoji mam snizene i normalni, takze na overeni pohodlnosti to je OK, vysku pochopitelne nejde testovat, moje je fakt jina.
Sedlo z 1150ADV nepasuje a naopak.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...