Ahoj bando ,tak jsem si konečně vyhlídnuj velké GS-ko a tak se na něj jedu v sobotu podívat,je to rok 05 je totálně vybavené ,pravidelně servisované atd....má najeto 79000km- tudíž se ptám jak na tom asi motorka bude v těchto kilometrech? majitel je duchodce jezdil s tím pouze dálky a po silnicich,ma 3 vario kufry padaky,tasky na padaky,ladeny vyfuk akrapovic + originál,nove obe pneu,tankvak od touratechu atd....cenovka je 160 tis. co si o tom myslite? dekuju Miloš od Pardubic
Je to nejspíš TATO. Na co si dát pozor? Aby ji nekoupil někdo dřív než ty :-D
Alda tadyk nedávno prodával svou, která měla přes 100000 km. Jsou to teprav zajetý motorky
GSA 1250 Rallye 2024
Na beznej spotrebak se vykasli, v techto km jsou zrejme u konce kotouce, to je asi nejvetsi castka u spotrebaku. Takze omrknout a pocitat pripadne s touhle investici.
Pozor bych si dal akorat na koncovej prevod a spojku, zjisti jestli je vse puvodni nebo uz delany.
Vsechno je to samozrejme o nahode a hlavne o ZACHAZENI. Ja mel ve 108000km spojku i prevod v perfektnim stavu, ale je to velka vyjimka. A stojim si za tim, ze na takovy veci hodne myslim a podle toho jezdim. Jenze to se nedozvis u motorky, u ktery to najel nekdo jinej.
Jinak podle me nic zasadniho.
Vypadá pěkně a cenovka myslím luxusní...... soudim jen z fotek, tak snad tam nebude zakopanej pes. Přeju dobrej výběr. Km jsou v pohodě, já mám na svý 85tkm, je po výměně kotoučů a tlumiče už taky nejsou co bejvaly zamlada....ale to se vše nechá řešit