BIGR napsal:
DĚKUJEME ZA 23 NOVÝCH PRÁZDNÝCH ALB BEANE.
Hele, já bych se ho zastal – alba opravdu nejsou vyřešena příliš šťastně. Není první ani poslední, kdo ten systém nepochopil.
To je sice pravda,ale zase tu je dost lidí,co to pochopili a vytvořili album i s fotkama bez problémů. Nebo se nad tím aspoň zamysleli a svoje nepovedený výtvory zase smazali. Netvrdím,že je vytváření fotoalb hračkou a je pravda,že to neni moc šťastně zařízený. Ale zřejmě to jinak nešlo,protože jinak tady vše funguje super a tak předpokládám,že to je nutné zlo které se třeba taky časem zlepší.
Jen je potřeba používat mozek a když něco nevim,tak se zeptám,nebo si přečtu nápovědu. V zásadě o nic nejde jen,že pak je v tom zmatek. A podle ankety vlevo se to už taky řeší.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Největší problém je v tom, že v jednom kroku se přidávají alba a až ve druhém fotky. Pro přidání jednotlivých fotek se musí klepnout na fotku daného alba. Snažil jsem se udělat i postup (krok za krokem), jak s fotogalerií pracovat. Samozřejmě, že tam mohou být některé formulace, které jsem napsal třeba nevýstižně, ale stačí se jen zeptat na problematická místa. Text se snažím upravovat, ale pokud se co častých dotazů nikdo nekoukne, tak s tím stejně nic nenadělám.
Je mi jasné, že to není úplně uživatelsky přívětivé, ale jsem rád, že toto album zde je.