Cau vsichni,
jelikoz se bohuzel pocet ujetych kilaku na displeji blizi 10tis. tak musim do servisu na garancku.... vcera jsem se objednal a tam mi rekli ze musi udelat pravidelnou rocni prohlidku plus servis po ujetych 10tis. a kompletni vymenu kapaliny v brzdovem systemu... cena cca 400-420 euro!!! Podotykam ze ziju v Irsku,proto ty eurace!!! Myslite si ze jsou opravdu nutne vsechny ty opravy?Myslim tim hlavne tu vymenu brzdovych kapalin!!! Motorka nehlasi zadne zavady jen sem tam problikne na displeji ze je potreba check the oil.....
Minuly majitel najel za dva roky 5,5tis km a ja magor za dva mesice 4tis.!!! Se na to v....u s takovou na ten servis budu jezdit furt a platit a platit
Jo jo kdyby ti bývala stačila JAWA 555.... no ale ta se v Irsku špatně sežene...
Je to přeci logický - máš to v záruce či co - musíš na garančky. Pokud by jsi měl 1150 dělal by jsi si asi většinu věcí sám (olej, svíčky, ventily). Nebo někde levněji...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
servis 10.000km i s výměnou oleje mne stojí kolem 150 Eur, neexistuje sčítání roční plus 10.000kmetrové prohlídky plus kapaliny....
maximálně si mohou napočítat jeden z těch servisů, který je vyjde jako dražší, čili buď 10.000km nebo roční, nikoli oba a k tomu si připočítej kapaliny, nejvíc kolem 200 až 250 Euro musíš zaplatit
pokud nebudou souhlasit, napiš mail soudruhům do Německa a uvidíš jak se změní rázem cena
ledaže jde o nějaké nedorozumnění
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
brzdovku je dobre menit 1x rocne. vymena brzdovky trva max hodinu kdyz je clovek hodne nesikovny a cena brzdovky je par stovek (Kc) kdyby jsi si to chtel udelat sam
jinak rozpis servisnich praci a vymen najdes v servisnim manualu...
a jak psal Doc, byt tebou tak jedu radeji do jineho servisu neb mi to napadne pripomina nektere ceske servisy
Upravil turby dne 09.08.2008 12:04
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Zdravim do Kilkenny. Nechcu malovat certa na zed, ale asi s tim moc nenadelas. Tady v Irsku jsou "banany" proste drahy. V Autecu Ireland mi rekli, ze za hoknu berou 120E/hod. Nevim kolik casu jim to zabere, ale samotnej olej je tak 60EUR. Bohuzel nemuzu rict, ze by me ta cena nejak moc prekvapila . Tak hodne stesti...
Zkus napsat mail do Manchesteru http://www.williamsbikes.co.uk/ , uděláš si výlet do Anglie a třeba tě to vyjde levnějš i s trajektem
No a až tady budeš, tak dej vědět, přijedu se na tebe podívat
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zkusil sem nahodou jeste jiny bmw servis a dali mi na chlup stejnou cenu jako v prvnim servisu Holt ty banany maji v Irsku vsude za stejnou cenu Tak sahnu hloub do kesane nez jsem pocital hlavne at to vsechno dobre vymeni nebot jak znam Iry tak jsou na manualni prace hodne nesikovni *pissed*
Jinak cOcko,jses porad v Dublinu?