to byly gangy......takže klid . A ještě ne od nás...
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Na Radarce v sobotu ráno - nejmenovaný člen (Hix) přijde do umývárky a vidí, že si tam někdo čistí zuby.
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
"Nó, já jen, že si čistíš zubýýý..."
Kdyby to řekl mně, tak má ústa rozbitá...
Upravil hobr dne 06.10.2013 13:51
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Na Radarce v sobotu ráno - nejmenovaný člen (Hix) přijde do umývárky a vidí, že si tam někdo čistí zuby.
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
No není cajz* jako cajz*... škoda že jsem přijel až odpoledne...
Upravil parukar dne 06.10.2013 15:56
A četli jste ten článek na novinkách? V nadpise, že muž zemřel na střelná poranění a v textu se vyjadřuje nemocnice tak, že střela minula orgány a muž je stabilizovaný, tak teď nevím jestli životně nebo na pitevně?
BMW R 1150 GS
MoonCZ napsal:
A četli jste ten článek na novinkách? V nadpise, že muž zemřel na střelná poranění a v textu se vyjadřuje nemocnice tak, že střela minula orgány a muž je stabilizovaný, tak teď nevím jestli životně nebo na pitevně?
Oni jsou dva. Jeden zemřel, druhej v nemocnici zraněnej.
MoonCZ napsal:
PAUL myslel jsem si to, ale z toho článku je to dost nejednoznačné. No takové blby někde potkat tak mám zkažený víkend
Já to četl na idnes, tam to bylo napsaný líp. Kdyby jenom skaženej víkend tak to bude ještě dobrý..
Jinak já na srazy už nejezdím vůbec, s partou ožraléch ****ů co v noci tůruje ty svoje japonský vysavače k smrti si nějak nemám co říct. Raději někde sednou dát v klidu pivko a pokecat jako třeba na radarce.
hobr napsal:
"Ty jsi z Prahééé?"
"Ne, já su od Brna."
pff.. staci, abych ti slapnul na nohu,.. to by byl ŘEV
-
a mmch ten NEKDO byl Mr. GS, VOLE.
Upravil hicks dne 06.10.2013 16:32
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MoonCZ napsal:
PAUL myslel jsem si to, ale z toho článku je to dost nejednoznačné. No takové blby někde potkat tak mám zkažený víkend
Já to četl na idnes, tam to bylo napsaný líp. Kdyby jenom skaženej víkend tak to bude ještě dobrý..
Jinak já na srazy už nejezdím vůbec, s partou ožraléch ****ů co v noci tůruje ty svoje japonský vysavače k smrti si nějak nemám co říct. Raději někde sednou dát v klidu pivko a pokecat jako třeba na radarce.
jo Radarka je vzdycky MIMORADNE V KLIDU. Takovy caj o pate 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a proto jsem si pořídil BMW GS. Je to tak HD gangy si musí měřit pindíky Ti na japonských vysavačích tam jim Ego honí laděná koncovka, takže sraz jsem zkusil a víckrát ne. To radši s BMW turistama v klidu na pivko a flák masa bez poměřování sil
BMW R 1150 GS
V Nikolčicích letos se našlo taky plno ****ků co se chtěli furt rvát nebo čučeli jak vrazi... je to nevýhoda velkejch srazů narozdíl od těch "rodinných"
MoonCZ napsal:
a proto jsem si pořídil BMW GS. Je to tak HD gangy si musí měřit pindíky Ti na japonských vysavačích tam jim Ego honí laděná koncovka, takže sraz jsem zkusil a víckrát ne. To radši s BMW turistama v klidu na pivko a flák masa bez poměřování sil
Tomino_1150GS napsal:
V Nikolčicích letos se našlo taky plno ****ků co se chtěli furt rvát nebo čučeli jak vrazi... je to nevýhoda velkejch srazů narozdíl od těch "rodinných"
Já za dobu asi 6ti let co jsem byl právě v Nikolčicích tak jsem tam neviděl jediný incident (tím netvrdím že tam nejsou vůbec) na to že tam bývá na 5000 lidí tak zatím pohoda ;jediný co mě fakt tam sere jsou mlaďasové co svými ,,tanci" si myslí že jim patří plac,vráží do lidí okolo atp to se mám fakt co držet.pak magoři co turujou mašiny když už skoro všichni spí-proto já raději nepiju a jezdim dom se vyspat ,protože bych už byl v kriminále kdyby mě takovej vzbudil s tímto nápadem u mého stanu;to bych asi vraždil.Jednou jedinkráte byla dobrá konstalace okolností-nikdo neturoval,překvapivý klid -tak že tam přespím -sotva sem začal usínat tak v sousedních stanech začali chrápat nejaký nekřesťanský hovada a bylo vymalováno -oblíct nastartovat a dom do klidu -na spaní -na klid já su totiž hrozná ku*va všechno mě vzbudí,a pak jsem nevrlý
Upravil kim dne 06.10.2013 18:39
Nikolčice mám za humny, ale nikdy jsem tam nebyl. Takové "akce" nemám rád. Lidí jak nasr...ch, muzika kterou nemusím, tak co bych tam dělal? Pivo stojí také ranec - zkrátka mě vyhovuje jiný typ srazu, takový komornější. Není nad to, když Ruda spustí tanečky, v noci na Radarce jezdí malotraktor, ze stanů se ozývá hlasité řezání dřeva... Zkrátka pohoda nesmírná!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."