Ahoj, nejezdím dlouho a tak stále vychytávám plno problematických věcí, jedna z mnoha je jízda za deště a ještě za tmy.....Co používáte za kosmetiku na plexi na motorce i na helmě aby vám tam nezůstávala voda? Případně přihoďte další vychytávky které Vás napadnou. Prosím ne typu TAK NEJEZDI ZA DEŠTĚ
mno já si otevřu plexi ale to rozhodně neni ideální ani příjemný... existujou nějaky usmernovace... je prakticky nejaky hydrofobni roztok co ti to odpuzuje....
Já používám tohle http://www.prodej...1/na-sklo/ vozím sebou trochu i v lahvičce od očních kapek -to když na cestách čistíš plexi od much tak se za párkrát smyjí i ty stěrače a je nutné pár kapkami obnovit; funguje to a voda se větrem pěkně odvaluje pryč -prakticky to vyhlazuje plexi i skla aut a snižuje to povrchové napětí tak že voda se na tom tak nedrží ale ,,udělá kuličky " a valí pryč
kim napsal:
Já používám tohle http://www.prodej...1/na-sklo/ vozím sebou trochu i v lahvičce od očních kapek -to když na cestách čistíš plexi od much tak se za párkrát smyjí i ty stěrače a je nutné pár kapkami obnovit; funguje to a voda se větrem pěkně odvaluje pryč -prakticky to vyhlazuje plexi i skla aut a snižuje to povrchové napětí tak že voda se na tom tak nedrží ale ,,udělá kuličky " a valí pryč
Používám to samé a opravdu to funguje.
Dum spiro,spero.
Tekuté stěrače.. nevím jak se to ofiko jmenuje.jsou to dvě lahvičky .nad 70km/h to nemá chybu. cenu nevím je to od firmy Würth
Jinak z jednoho balení osetrim dvě auta a párkrát helmu,
Na cenu se ještě zeptam švagra,mám vše bez DPH ;-)
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
DM3555 napsal:
Ahoj, nejezdím dlouho a tak stále vychytávám plno problematických věcí, jedna z mnoha je jízda za deště a ještě za tmy.....Co používáte za kosmetiku na plexi na motorce i na helmě aby vám tam nezůstávala voda? Případně přihoďte další vychytávky které Vás napadnou. Prosím ne typu TAK NEJEZDI ZA DEŠTĚ
Hlavně nepoužívej ty "tekutý stěrače" na plexi na motorce
To jsem udělal jednou,když jsem si ho chtěl vypucovat a při prvním dešti jsem měl helmu plnou vody
Upravil Kubrt dne 12.10.2013 08:19
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal: Hlavně nepoužívej ty "tekutý stěrače" na plexi na motorce
To jsem udělal jednou,když jsem si ho chtěl vypucovat a při prvním dešti jsem měl helmu plnou vody
Asi máš na mysli enduro helmu že; jinak já ty tekutý stěrače používám i na plexi na mašině střídavě s voskem od motulu a no problem (helma samo že uzavřená
Ten prípravok od WURTH je naozaj dobrý stál cca 5€ ak si dobre spomínam. Skúšal som aj prípravky z benzíniek no tie neboli určené na plexi ale len na sklo
Kubrt napsal: Hlavně nepoužívej ty "tekutý stěrače" na plexi na motorce
Asi máš na mysli enduro helmu že; jinak já ty tekutý stěrače používám i na plexi na mašině střídavě s voskem od motulu a no problem (helma samo že uzavřená
Přesně tak... Mám enduro škopek a proklínal jsem ten den sám sebe
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem dnes koupil tekuté stěrače, nastříkal to na obě plexi, zevnitř plexi na hlemě jsem napatlal jarem a vyleštil a ještě jsem si tam dal pinlock co jsem měl někde schovanej a nevěděl na co to je.... tak teď se těší až zaprší a vyzkouším to....