Narazil som na jednu stránku, prevodník medzi továrenskými značeniami automobiliek a značením výrobcov farieb, ak by vám pri miešaní farieb nevedeli poradiť.
Biela ktorá sa používa na dvojventiloch ale aj 11kach ma označenie Alpin white 146 je pre Dupont K7941 a PPG 90155.
Upravil Malakh dne 18.10.2013 08:26
jen tě opravím.. je to Alpin weiss I. (nebo Alpin white I.) a tam je kod barvy 146.. jen protože Alpin weiss může být ještě II. a neo III.
Alpin weiss I - 146
Alpin weiss II - 218
Alpin weiss III - 300
to jen k tvému příkladu..
a kromě toho, na tvém odkazu lze najít POUZE barvy pro osobní automobily, takže jediná barva, která jde použít, je ta bílá, která se dávala i na auto.. jiné barvy tam nejsou..
Upravil jezek dne 18.10.2013 07:42
K tomu príkladu... povedal som, že alpine white je len jedna? Myslim, že s označením som ju identifikoval dostatočne. To že ich je viac rád..., I a III som mal namiešanu. I je uplne bilea, III je tmavšia, maslova...
Zháňal som len tú bielu, ostatné som neriešil, tak berem späť a uprvavím to.
poprosim radu. tato moto je vo farbe: Alpin weiss/white I - 146?
Viete mi pomoct s desifrovanim farieb troch pruhov?
vlk přiložený následující obrázek:
to viem ze je to nalepka, ale ja potrebujem kody tych troch farieb, ktore tvoria tie 3 pruhy
.. ale dik za odkaz, prinajhorsom to vim podla vzorkovnika zvolit
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
to viem ze je to nalepka, ale ja potrebujem kody tych troch farieb, ktore tvoria tie 3 pruhy
z monitoru to teda určitě nezjistíš,na to zapomeň(zkreslení fotkou+monitorem)...to si spíš sežeň z okolí někoho,kdo takovou motorku má a najdi to ze vzorníku přímo z toho.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
z monitoru to teda určitě nezjistíš,na to zapomeň(zkreslení fotkou+monitorem)...to si spíš sežeň z okolí někoho,kdo takovou motorku má a najdi to ze vzorníku přímo z toho.
šak to, keby taka moznost bola, tak
bohuzel o nikom v mojom okoli newim
nebo víš co?Podle mě je ta trikolora stejná u všech BMW,takže stačí,aby sis zašel někam do salonu BMW a porovnal to na jakýmkoliv voze M,jestli to nutně potřebuješ přesně,ale já bych to zase tak neřešil a vzal to od oka.Na tom není co pokazit,když to bude +/- pár odstínů
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
nebo víš co?Podle mě je ta trikolora stejná u všech BMW,takže stačí,aby sis zašel někam do salonu BMW a porovnal to na jakýmkoliv voze M,jestli to nutně potřebuješ přesně,ale já bych to zase tak neřešil a vzal to od oka.Na tom není co pokazit,když to bude +/- pár odstínů
jj, asi tak nejak to dopadne
nie, nemam. moto v prispevku č.6 je pre mna etalon krasy a dokonalosti od bmw a tak trochu si svoju 1150ku upravujem/stavam v style tejto moto.
Preto nahanam tie farby, moto budem striekat do bielej farby spolu s vlastnym kokpitom a budu aplikovane aj 3 pruhy, ktore vyustia do ........... nexajte sa prekvapit, potom sa poxvalim