asi sem se měl nejdříf zeptat a potom to tam dátale dyž já su děsně rychleya bylo to za hodně levný penízšoupnul sem to do motoru 1150,ujel tak 500 km,motor jen šepotá,no aby mu to vydrželomáte stím zkušenost
Kurwa to jsem prošvihl... funguje to i na druhejch 80 tis km? nebo vlastně třetích... druhý už teď točím
Na tyhle vychytávky nevěřím...myslím, že je lepší +-dodržovat servistní intervaly a případně zajet za farářem a nechat motoru požehnatH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Kurwa to jsem prošvihl... funguje to i na druhejch 80 tis km? nebo vlastně třetích... druhý už teď točím
Na tyhle vychytávky nevěřím...myslím, že je lepší +-dodržovat servistní intervaly a případně zajet za farářem a nechat motoru požehnat
nic si neprošvih,já mám na první 80,dělá se i na druhou a třetí 80,a při štvrté se do oleje přidává mouka
zas někomu nestačí olej tak musí dát trochu peněz za psychyckej dojem tižšího chodu .
jestli to tam vydrží tak max s tou jednou náplní pak to odteče nebude mi někdo tvrdit jak to ulpí na kovu tak že to ani dalších 40l oleje neopláchne
Upravil milan dne 12.08.2008 11:50
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
MILAN napsal:
zas někomu nestačí olej tak musí dát trochu peněz za psychyckej dojem tižšího chodu .
jestli to tam vydrží tak max s tou jednou náplní pak to odteče nebude mi někdo tvrdit jak to ulpí na kovu tak že to ani dalších 40l oleje neopláchne
na tom webu pisou, ze obsahuje teflon...
Tak nejak to ve mne duveru nevzbuzuje.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bystricke> furt si rikam, ze bych se dal na vyrobu zazracnych vodicek / masticek / udelatek, ale muj zaludek mi zatim brani tahat z nebohych lidi penize... Takova AQUA Boxeraris by mohla jit docela na odbyt
však povídám naleješ do oleje jenom další olej kterej s ním taky vyleješ z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
zajímavej článekaž jednou přijdu do garáže a bude tam motorka bez motoru,tak mě ho asik posvačila korozeach jo
naštěstí cena byla jak 1L castrolu,takže olej v oleji
bystricke napsal:
zajímavej článekaž jednou přijdu do garáže a bude tam motorka bez motoru,tak mě ho asik posvačila korozeach jo
naštěstí cena byla jak 1L castrolu,takže olej v oleji