mobile.de
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pětka 2010 nebo mladší nebude zrovna levná. Začni u tuzemských dealeru. Všichni nějakou mají. Uděláš si představu o ceně ve vztahu k najetým kilometrům. Pak se teprve začni rozhlížet za hranicemi. Pro info pětka touring 530xd 2008, 209000km - 365000,-
Upravil georg dne 20.10.2013 19:38
co mě nezabije , to mě posílí
Za me v www.bmw-muenchen.de - supr pristup, ale na dodani se chvili ceka. Maji tam moc pekne premium selection. Jsou drazi, ale rekl bych ze kupujes fakt proverene. Nabidku maji pod gebrauchte Byl jsem tam v patek a bylo tam petek hodne...
Maramara:ahoj s autákem je to jako s moto Imho kupoval obě mota nové v Inveltu,takže s německem nemá zkušenosti je tam jak psal Tom hodně turků,jugošů,poláků apod inzerují právě na Hiksově zmíněných stránkách,zavoláš tam a slyšíš to podle přízvuku tam rychle pryč.
Doporučuji koupit pěknou 5 od dealera bude v super stavu berou je jako anzahlung(protiúčet) když si jde Helmut pro funglovku.Nevemou nějakej šrot,udělají inspekci a pošlou to dál,ale musí dát na to němcovi záruku.
Zhttp://suchen.mob...res=EXPORTzde pro představu ti posílám odkaz na dealera Bmw bral jsem tam 3 moto a auta jsou fakt voňavý.
Jinak spolupracuju s Bmw München jak psal Radovant tam se nespálíš.
Pěkná 5 stojí venku kolem 500 tis,zde začínají na 600 tis o kilo více no a o kvalitě místních autorizovanejch servisech se nemá cenu asi rozepisovat.
Pokud budeš chtít poradit jak s dovozem napiš PM vše ti vysvětlím.
Moje rada zde nekupovat nic,v De je to vždy levnější + nesrovnatelný znač.servis.
Ja bych po sestilety zkusenosti s profesionalitou a vstricnosti zaukoloval jedine pana Hencla z BMW Liberec. Uz druhy auto, kompletni servis atd, vsechno perfektni.
Na bmw.de najdes v sekci gebrauchtwagen vyhledavac. Maji tam auta od dealeru BMW, vetsinou premiium selection, to ma nejake vyhody, nevyhodou je vyssi cena. Ale zas ruku na srdce, neni lepsi si zaplatit za kvalitu nez koupit nekde sracku a pak nacpat jeste vic do "oprav". BMW Mnichov je fakt bomba. Je to obrovske, aut tam je hodne a vsechny by meli byt proverene, personal velice prijemny. Nakonec kupujes od dealera kteremu jde o jmeno a kvalitu, takze bych se nebal. Sam jsem tam koupil tento patek auto a vsechno bylo uplne super, clovek trpelivy, vsechny otazky odovedel, nemecky mluvil pomalu ze i ja jsem rozumel. Prodava tam i jeden cech, vesmes vsichni umi anglicky (ikdyz preferuji nemcinu, hehehe)... Za me palec nahoru
Zatim jsem nic nekoupil, ale uz jsem jich par slusnejch videl.
Od dubna hakuju na jednom mrnavym ostrove v indickym oceanu a v prosinci se vracim, takze ted sjizdim weby a vybiram. Uz kolem 20t Euro se daji najit celkem slusny kousky, myslim.