Dobrý den, nemáte někdo ponětí, kde se dá sehnat 21" přední kolo na BMW R1200GS r.v. 2008?
Lze sehnat, nebo je nutné přeplést nový ráfek na původní střed?
Případně, nevíte někdo, kdo by to dokázal?
maj to kluci z Wunderlichu pekyn ale to je balik 60 klacku to je mazec za tu sadu kolo blatnik brejlicky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Radosek: napiš členovi Mironek, ten to teďka řeší, má to zmapovaný , ale jak píše Zetoroj, ráfek z PDčka -7500Kč + dráty 95/ks a niple 33/ks, jestli jsem si to dobře zapamatoval a nechat přeplést na původní střed
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Diky diky neni to pro me kolega se ptal , ja sem k dospele masine zatim nedospel
Čeština můj koníček
Děkuju za rady. A to tak, že moc.
A pokud je ruka Páně otevřená, tak ještě malou radu na konec:
Jak se s tím popere ABS? Nestávkuje, nezlobí?
EDIT: Je to prý jak kdy. Toleranci ABS má, ale je otázka, zda se to do ní, v tom kterém případě, vleze.
Takže vyzkouším a případně pořeším nový kroužek ABS...
Upravil radosek dne 21.10.2013 15:18
tak dobre porizeni a hlavne predpokladam ze si kupoval nebo spis budes kupovat 21" pro lepsi jizdni vlastnosti v terenu , tak pak kup poradnou dospelackou spuntovou gumu
Čeština můj koníček
Myslím že drtivá většina lidí, kteří si tohle kolo pořizují, používá potom Michelin Desert. Možná někdo třeba nějakou motokrosovou ale nic jiného asi nemá smysl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
no ja zacal pouzivat sice na F800, ale na kolu 21" Mitas XT644 a nemuzu si vubec stezovat
Čeština můj koníček