Ahoj Vám všem,
nedávno jsem si pořídil svoji první motolásku a rád bych jí vzal konečně taky někam víc do terénu,
jenže vůbec nevím, tady v okolí Prahy, kam.. Kdyby se Vám někomu chtělo se jet dneska odpoledne provětrat, určitě dejte vědět
Díky a pěknej den!
Ahoj, dneska čas nemam, ale možná koncem týdne. Já mam taky motorku chvilku, takže zatim umim vic padat než jezdit. Jinak koncem zaří jedu do rumunska asi na 3-4 dny. Jako doprovod ofroudum.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Tak to bysme byli správná dvojka, já eště neumim jezdit ani padat ..právě je blbý, že si asi zejtra odvezu motorku domů do HK, má bejt ošklivo, tak jí tady nechci venku vystavovat nepřízni počasí :-) ..každopádně i to rumunsko by nemuselo bejt vůbec zlý.. hele a vůbec, nepovídej a pojeď dneska, prosím
ahoj panove,
co dneska? ..pocasi se zda priznive ..vcera jsem zkousel lehkou jizdu kolem reky a uz jsem zase prisel o blinkr .. takze opravdu potrebuju treenovat
lullu napsal:
ahoj panove,
co dneska? ..pocasi se zda priznive ..vcera jsem zkousel lehkou jizdu kolem reky a uz jsem zase prisel o blinkr .. takze opravdu potrebuju treenovat
Nechceš přijet do Berouna? Že bych Tě proved po lehčích šotolinových cestách tady okolo. Blinkry mám sice furt původní, ale taky nejsem žádnej motokrosař...
Právě jsem se vrátil z Prahy, takže jestli sem ještě zavítáš a bude se ti chtít, mohli bychom se srazit někdy mezi šestou a sedmou tady v Berouně. Když tak se ozvi na tel, který mám v profilu.
cerv napsal:
Právě jsem se vrátil z Prahy, takže jestli sem ještě zavítáš a bude se ti chtít, mohli bychom se srazit někdy mezi šestou a sedmou tady v Berouně. Když tak se ozvi na tel, který mám v profilu.
sakra ja vam zavidim...
uz abych mel ty papiry.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2