Tak mě to taky potkalo.Po práci vyjedu v toto krásné odpoledne a po asi 800 metrech projíždím hlavní Jesenickou u nás v Šumperku na zelenou, když v tom najednou těsně předemnou se ocitl odbočující sedan Chrysler.Slečna si myslela, že když má taky zelenou, tak nemusí dát přednost protijedoucím.Reagovat jsem nemohl skoro vůbec, brzdil jsem snad jenom půl vteřiny, rychlost nárazu do boku auťáku v cca 40 km/h a letěl jsem přes kapotu, loktem jsem jí asi rozbil sklo.Pravá ruka bolí fest, ve špitálu naštěstí dle rtg ok.Nějaké další oděrky neřeším.Poškozené hadry, bouchlá helma ale hlavně dost poškozené milované geeso.Kokpit, brýle, vidle atd...Jsem zvědav jak budu moct zítra pracovat.Snad se to s pojišťovnou vinného vyřeší do pohody.Motorku vezu k Cyrilovi.
Docela blbé zakončení sezony na geesu,na druhou stranu jsem cajk a to je hlavní.
Po sedmi letech,co jsem schytal highsidera na gsx-r,je to fakt hrozný pocit,cítit,že v dalším kratičkém okamžiku bude setsakramenstký problém.
Upravil Nori dne 24.10.2013 18:26
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
chlape kurna letos to v Olomouckym kraji nejak moc pada opatrne, dej se doproradku a masina se opravi neboj
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nori napsal:
Tak mě to taky potkalo.Po práci vyjedu v toto krásné odpoledne a po asi 800 metrech projíždím hlavní Jesenickou na zelenou, když v tom najednou těsně předemnou se ocitl odbočující sedan Chrysler.Slečna si myslela, že když má taky zelenou, tak nemusí dát přednost protijedoucím.Reagovat jsem nemohl skoro vůbec, brzdil jsem snad jenom půl vteřiny, rychlost nárazu do boku auťáku v cca 40 km/h a letěl jsem přes kapotu, loktem jsem jí asi rozbil sklo.Pravá ruka bolí fest, ve špitálu naštěstí dle rtg ok.Nějaké další oděrky neřeším.Poškozené hadry, bouchlá helma ale hlavně dost poškozené milované geeso.Kokpit, brýle, vidle atd...Jsem zvědav jak budu moct zítra pracovat.Snad se to s pojišťovnou vinného vyřeší do pohody.Motorku vezu k Cyrilovi.
Docela blbé zakončení sezony na geesu,na druhou stranu jsem cajk a to je hlavní.
Po sedmi letech,co jsem schytal highsidera na gsx-r,je to fakt hrozný pocit,cítit,že v dalším kratičkém okamžiku bude setsakramenstký problém.
naraz ve 40km/h je RANA JAKO PRASE.
dobre, ze jses ok.
a uprimne.. je konec sezony. stat se to na zacatku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Holkám se to líbit nebude, ale pokud je vidím za volantem, tak bystřím všemi smysly, a pokud nejsem přesvědčen kam jedou, tak projíždím velmi obezřetně. Mnohokráte se mi to vyplatilo.
Hlavně že nejsou škody na zdraví!
červenej Elf
Nechci se navážet do něžného pohlaví, ale už stylem jízdy se dá poznat, že řídí žena. Proto si dávám ještě větší pozor.
Hlavní, že jsi v rámci možností OK. Mohlo to dopadnout hůř!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ono stejnou situaci zazila mati, ale ona byla ta, ktery byla pozkozena, borec nepripoutanej telefonujici odbocil, jelikoz mel kamarady u policajtu a jeho otec starosta nedychal a to, ze skoro hlavou vyrazil predni sklo, ktere se vyboulilo a totalne popraskalo pry neznamena, ze nebyl pripoutanej, takze ne vsechyn zensky ridijou blbe
Upravil schrek dne 24.10.2013 19:40
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hlavně, že si celej, GSo se opraví ,
40 je na vystupování z motorky rychlost jak blázen. Já letos v tom Rusku vypadl zhruba v 60 a rozlámal jsem si rameno a prý můžu být rád, že to bylo "jen" to rameno.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Momentálně s oteklou rukou mám takové dilema, jestli se nevykašlat na jízdu v provozu a řešit spíše jízdu v terénu na ostrém enduru.Je to taky relativně nebezpečné, ale bez křižovatek.Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Hlavne ze jsi OK, ale taky by me stvala znicena motorka. Ale vis jak, clovek si vzdycky rika ze to mohlo dopadnout lip a neuvedomuje si ze i hur. A v tomhle pripade to dopadlo vyborne.
Jinak jak uz bylo receno, taky bych rekl ze lepsi na konci sezony nez na zacatku, ikdyz ideal by byl vubec.
Nori napsal:
Momentálně s oteklou rukou mám takové dilema, jestli se nevykašlat na jízdu v provozu a řešit spíše jízdu v terénu na ostrém enduru.Je to taky relativně nebezpečné, ale bez křižovatek.
Jsem na tom stejne, na velke se bojim v provozu cim dal vic. Proste radsi se valet v blate nez litat pres auta. Hlavne, ze ses zivej.
BMW R1150GS MY02
Jestli to pomůže, tak kamaráda sestřelil před týdnem v Brně Forman , který vyjel v zatáčce do protisměru. Čelní náraz s batužkem... Motorka na odpis a řidič Formanu nadýchal 2,5... Proč jel tak rychle a nečitelně ? Ujížděl od nehody, kterou způsobil před cca 1km..
Já jen, že někdy je netřeba trápit se s předvídáním.....
Nori napsal:
Momentálně s oteklou rukou mám takové dilema, jestli se nevykašlat na jízdu v provozu a řešit spíše jízdu v terénu na ostrém enduru.Je to taky relativně nebezpečné, ale bez křižovatek.
Jsem na tom stejne, na velke se bojim v provozu cim dal vic. Proste radsi se valet v blate nez litat pres auta. Hlavne, ze ses zivej.
jizda lesem rychle okolo kmenu stromu je imho hypernebezpecna.
mmch hosi... bouracky k motorkareni - obavam se - patri.
Ja uz jsem taky skakal po kapote auta, co mi nedalo prednost.. polozil to na oleji (Vjetrnik tenkret po zadku predjel auto, co jsme predjizdeli
motorka JE o zivote na hrane. Ale porad mensi nuda, nez dostat infarkt z lenosti.
Upravil hicks dne 25.10.2013 10:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
..mno, to abych zitra tedy daval kur.wa pozor az pojedu z OL do TA k volbam, nez opustim moravsky trojuhelnik, pac ma byt slusne a chci jet na brambore.... Abych dojel a Svobonym nechybel hlas... Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure