Chci si koupit od TT kokpit http://shop.toura...-2007.html a nevím zda má význam kupovat ten plech pod plexi. http://shop.toura...-2007.html. Neměl by někdo fotku jak to vypadá přes to plexi pokud tam ten kryt není? Nikdo říká, že bez toho to je hnusný, že jsou vidět ty kabely. Prohledal jsem celý net, ale nic jsem nenašel za každou radu či fotku budu moc vděčný
Upravil Bajlak dne 17.02.2014 13:24
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Ahoj, bez toho krytu je nejhorsi to, ze jsou pres plexi videt kabely k zasuvkam a maji dost ostroz cervenou barvu. Jinak mam tu koupeny panel se zasuvkama na model ADV 2006, jukni se zda to pasuje a pokud ano, muzes ho ode mne mit. Musel sem koupit jinej, kvuli hrazde k D3.
Já to tak mám a fakt to není hezký. Chci si ten krycí plech taky pořídit. Až se dostanu k motorce tak ti to vyfotím.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Vím o tobě sleduju tvojí inzerci. Jen jsem pořád nevěděl zda to není zbytyčný. Nabídky na ten plech mám 3 tak se když tak ozvu BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Macek01 napsal:
Ahoj, bez toho krytu je nejhorsi to, ze jsou pres plexi videt kabely k zasuvkam a maji dost ostroz cervenou barvu. Jinak mam tu koupeny panel se zasuvkama na model ADV 2006, jukni se zda to pasuje a pokud ano, muzes ho ode mne mit. Musel sem koupit jinej, kvuli hrazde k D3.
Mám 06 kolik si představuješ? Koukám, že nový majitelé D3 nabízejí jak šílený BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
..a to sis jeste nevzal ty 3 gumy co jsem daval v utery zadarmo..
Tak co lahev Morgana spiced? Vim ze musis setrit a me je to k nicemu, jako kazdymu kdo tuninguje postupne - nejdriv kokpit a pak az D3
Upravil MarTTin dne 01.11.2013 15:43
Macek01 napsal:
Hele, už mi někdo píše že to chce a nejsi to ty, tak pokud se chceš domluvit, tak mi napiš PM. Koukal sem a mám doma ten samej co máš v odkazu.
..a to sis jeste nevzal ty 3 gumy co jsem daval v utery zadarmo..
Tak co lahev Morgana spiced? Vim ze musis setrit a me je to k nicemu, jako kazdymu kdo tuninguje postupne - nejdriv kokpit a pak az D3