Cau chlapi, dostal jsem tuto gumu a chci ji dat na predek dakarku, ale nikde jsem nenasel, jestli ji tam dam..nemate s tim nekdo zkusenost? Predem diky
Mám teď Metzeler Tourance jak vpředu, tak i vzadu..Jako spokojenost, na mokru super a na suchu ani nemluvim. Jenže s kámošem (950 Adventure) jezdíme spíš jen enduro..a žádný lehký, takže chceme brát Mitas e-09 dopředu a i dozadu. Před pár dny jsem dostal zánovní Dunlop d739fa na předek, tak jsem ji chtěl jen vyzkoušet...a pak přes zimu koupit ty Mitasky a v další sezóně je prubnout, pojedou se vetší výlety po všemožnym povrchu, takže budou ideal
tak ta E09 je spatnej kup dopredu dozadu super ale dopredu doporucuju radeji XT644, jinak predek se dela v E09 90/90/21 proc tedy tu 80/100 ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
E09 ještě nemam tuto jsem v tomto rozměru dostal, tak proto...jinak mitasku si pak koupim v tom 90/90/21, páč tak to mam stejně v techničáku. Prej je na předek lepší E10, tak o tom ještě popřemýšlim
Ano E10 se dela v 90/90/21 a ja ji mel teren zvlada dobre akorat bahynko moc ne a proto sem ted na radu od Rudy dal tu XT Army a spokojeneost ta E10 je spis na leto ta XT Army spis na podzim a jaro
Čeština můj koníček
Ne, neboj. Kámoš ji jezdí na 1200 a dal na ní 12000km, ale byla na prach. Běžně je mám skladem kdyby si měl zájem někdy v budoucnu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
presne jak pise TOLI hlasnbe nesmis moc brzdit predni to sou vsechyn spuntovky nachylny ja mam zatim 2000 a porad dobra uvidime zejtra na snehu a ledu
Čeština můj koníček