pouzivate na sve moto tankvak? V puli cervence se chystam do Cerne hory, ve dvou a resim akutni nedostatek prepravniho mista. Dozadu asi dam textilni brasny (zbyly mi po NTV 650), na mininosic dozadu planuju nejaky samodomolaser rozsireni (na stan a spacaky). Z predchozich motorek jsem hrozne zvyklej na tankvak, ale stary magneticky je nepouzitelny.
Premyslel jsem nad Enduro velkym tankvakem s bocnimi brasnami od Lojza -
Mate nekdo tento set - jake mate zkusenosti? Mel bych ho na GS 1100, r.v.94, tedy plastova nadrz. Muzete pripadne doporucit jiny, od jineho vyrobce?
Já ho mám, ale s bočníma brašnama jsem ještě nejel (nikam dál). Jsem s ním spokojen. Je k tomu spodek s kšírama, takže i na plastovou nádrž. V tom spodku je díra pro hrdlo, takže při tankování odepneš takvak a spodek zústane ma moto. Ještě jsem si dokoupil magnetický spodek (ty máš smůlu) a bez brašen jezdin s nim. To pak nikde nekšíruju a neuletí. Prostě paráda.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
jel jsem s ním do mongolska, a bez problémů jsem v postarních vacích vezl po kanistru 6l s benzínem a nějakým tím nářadím. Myslím že minimálně 8 kg jedna ta taška vezla a v klidu celou cestu. Samotný tankvak drží na límci který má magnety a k tomu límci si můžeš připnout ty kapsy na zip, ty je pak dobré propojit kšírama pod nádrží a k padákům. (kšíry jsou součástí)
TAKE IT EASY
ja ho mam bez postrannich kapes, a prave resim, ze si koupim neco jineho, protoze mne neskutecne sere.
1) Bocni kapsicky jsou moc siroke, takze vzdy kdyz zatacim s vetsim rejdem, tak to troubi
2) tankvak neni stabilni - bud mam vadny kus, nebo nevim, ale i kdyz ho hodne utahnu tak sjizdi na strany. Tohle se mozna s tema bocnima kapsama nedeje, mozna ma ta verze z bocnima kapsama vychytanejsi limec...
3) magnety sem nechtel, protoze mi uz dvakrat smazaly magneticky pasek na kreditni karte, coz po nabrani plne nadrze na nemecke pumpe neni zrovna nejlepsi... Ale je mmozne ze to z magnety dzi lepe
Nemám tankvak, páč bych pak už potřebovala periskop....
Patřím mezi ty, kteří přes jezevčíka nevidí tramvaj
Rudy má enduro tankvak Wunderlich, bez visacích bočních kapes, na magnety i na popruhy pro jistotu. Značka mluví za vše, není s ním jediný problém. Jen taky občas troubíme
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
holubb napsal:
mam to same akorat s ksirama,to cycli co stale te magnetky? dik za info
Magnetický spodek stál 400 kč
Jinak na přísavkách jsem s nim jel jednou a přesně jak popisujete. SRAL mě asi 800 km debil jeden. Přesně takhle jsem na něj nadával. Kšírovat se mě ho nechtělo. Pak jsem si koupil magnetický spodek a zlepšení o 1000000%. Třeba na Krymu (necelých 5500km) jsem o něm ani nevěděl. Opřel jsem si ho vždycky o hranu sedla (tankvak) tak, že byla perfektně čitelná mapa, vůbec nepřekážel a NETROUBIL jsem ani jednou. Kámoš co tam byl s náma, ho měl taky, ale jinak danej a troubil na každym zastavení a otáčení.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Přesně jak píšeš Cycli, s magnetama je to jiná. Já mám stejnou kombinaci co ty a vcelku pohoda.Používám tankvaky Lojzo už skoro 10 let a zatím jsem spokojenej: cena+kvalita OK. Držákovi se ale na Ukrajině ten zip, kterým je ke spodku připnutej tankvak, rozpadnul a tankvak jsme pak zbytek vejletu kurtovali gumicukama.
Vsem diky moc za reakce, jdu ho objednat. Kdybych nemel plastovou nadrz, tak to neresim, takhle to holt budu "ksirovat" - s tim snad problem mit nebudu. Stejne bez tankvaku nikam dal nejezdim, takze to tam budu mit natahnuty porad. Jinak se starym tankvakem jsem troubil na jawce 350 a nejsem si jistej, mozna i na ntvcku.
A pro vsechny jako odmenu za rekace vtipny obrazek hrocha, ktery se musel poprat s magnetickym tankvakem. Cteni mapy bylo sice obtizne, ale i tak jsem si tedka o vikendu paradne projel jizni Cechy. Fotka porizena v Namesti, hroch mel vyroci - 100 000 km.
Peacemaker přiložený následující obrázek:
Ten tankvak se dělá ve dvou velikostech, mám tu menší. Já osobně jsem s ním spokojený, ale už jsem se smíříl, že mi každý tankvak škrabe nádrž. A na černé je každý škrábaneček pěkně vidět .
Já mám tankvak velký a motorku stříbrnou. Na tý není vidět ani malý škrábanec ani velký kus bláta.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
tak a uz ho mam doma, vypada pekne, ale jednu vec jsem si neuvedomil. slida je mensi a tak za ni nedam moje peclive nakoupene A4 mapy... uff. no budu to muset nejak vykoumat
mel jsem novej tankbag VP 45 na 1200GS [ten s postrannimi kapsami] a moc mi vyhovoval
moje otazka zni: lze ho pouzit i u ADV? logicky samozrejme lze pouzit ten stredni dil, ale me moc vyhovovaly i ty kapsy, ale nevim jestli se vejdou na adv., vzhledem k vetsi nadrzi
na tour. to neni tak zcela jasne napsano.....logicky to moc pasovat nebude, ale na druhou stranu popruhz dole [kterymi se pripevnuje kapsa] jsou dost dlouhe, takze by to mozna slo....
jinak se dela neco jineho na ADV?, v jinem provedeni?, jine velikosti [mluvim stale o takbagu s odnimatelnymi kapsami]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
myslel jsem že když to napsal jako kvíz tak to nepokazím hned opovědí na dotaz
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...