Tak jsem dnes přivezl Báwo ze servisu a celej natěšenej jsem se tam chystal dát plexi. Jedná se o 1150 GS rok 03. Opět mi vzniknul problém. Mám dva plasty, které se přidělají na plexisklo (z kašdý strany 2) a ty pak nemám kam přidělat, protože mám na tom plastu mezi budíkama a světlem dvě díry se závitem ve vzdálenosti od sebe asi 4cm (předtim tam byly držáky z Adventury). Tak teď nevim, kde udělali soudruzi z BMW chybu - objednával jsem komplet držáky k plexisklu + šroubky. Přišly mi šroubky a celkem 2 sady těch plastovejch na plexisklo. Domnívám se, že na ten plast-do těch dvou dir od sebe vzdálených 4 cm se přidělá ještě nějaký mezikus. Je to tak? Nebo by pak jedině ten plast mezi budíkama a světlem musel být jinej u Adventury a normál GS. Můžete mi poradit? Rád bych si tam to plexi už konečně namontoval Díky Jo tady přikládám fotky jak to tam mám.
MALI přiložený následující obrázek:
Ty fotky dáváš děsně velký, úplně to rozhodí zobrazení vlákna...
Jinak máš pravdu - plexi a jeho upevnění na Adventure je jiné než na GS. Potřebuješ takové mezikusy, teoreticky bych je někde měl mít nové, nepoužité - za 50% je můžeš mít.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Za fotky se omlouvám, ale jsem rád, že se mi sem povedly vůbec dát Zkus se po tom prosím podívat a já se Ti zítra ozvu. Byl bych rád, v pondělí mám dostat rz, tak už to chci mít komplet. V Autecu to bude trvat zase 5 dní a kdoví co mi přijde
Tak s Tomášem jsem se nedomluvil. Nevím jestli jsem to správně vysvětlil, ale jde mi o to, z kolika dílů se skládají držáky plexi na obyč. 1150 gs - mám na každý straně plexi 2 plasty-ten vnitřní má v zadní části vroubkování. Jenže to není kam namontovat, protože na plastu mezi světlem a budíkama mám pouze 2 díry se závitem a ty jsou od sebe vzdálený cca 4cm. Myslím si, že mi tam chybí nějaký mezikus, ale nikde v katalogu dílů jsem to pořádně neviděl, takže je i možný, že ten plast mezi budíkama a světlem je třeba z Adventury (pokud se to liší). Nejlepší by bylo, kdyby mi to někdo mohl nafotit. Jináč už se v tom fakt nevyznám Dík
Jo tak přesně oboje držáky na Adventuru i na normál mám. Ty na Adventuru jsou přichytit přímo na ten plast mezi budíkama a světlem, ale ty na normální mi tam přidělat prostě nejdou..
No, tak buď jsem to úplně blbě vysvětlil nebo tady nikdo nemá normální GS 1150*pissed* Stačí mi vědět jestli mezi tim vnitřnim plastem co je na plexiskle a tim plastem mezi budíkama a světlem je ještě nějakej mezikus nebo je to přímo přišroubovaný rovnou na ten plast (co je mezi světlem a budíkama t.j. součást motorky). Asi by bylo nejlepší abych se mrknul na nějaký jiný GS, ale bohužel ve svym okolí neznám nikoho kdo by ho měl..
je drzak, ktery je primo soucasti plastu od budiku, pak je mezikus s vroubkama a pak kus, co je na plexiskle, taky s vroubkama. Ty vroubky jsou tam kvuli serizovani sklonu plexi a zoubky do sebe zapadaji.
Kdybych nemel v prd....zada, tak bych Ti to prijel ukazat, ale nemuzu ted jezdit.
vyky
Tak přesně tohle jsem potřeboval vědět! Dík moc! Zítra ráno sjedu do Autecu a doufám, že už se to dá do kupy. Stejně pořád nemám rz, protože u nás nejsou schopný je udělat ani po 14 dnech..*pissed*
V případě, že jsi z Hořovic, tak já bydlím Králův Dvůr - Popovice cca. 15 km od tebe.
Mám R 1150 GS r.v. 2004, a měnil jsem plexi za adventure. Když budeš chtít , tak se můžeš přijet podívat. Můj tel. 605 200 124.
Zítra mrknu do toho Autecu a když mi konečně objednaj co potřebuju, tak už motku vidět nemusim-každopádně díky za nabídku! Určitě se Ti v brzku ozvu a můžeme se někde srazit a pokecat o Báwech
Tak mám na motorce konečně plexi Díky moc za rady! Objednal jsem to v Autecu a napodruhý už dobrý Jen pro představu cena - mezikusy 1000 + ty plasty na to plexi 200 - no a šrouby. Celkově tedy asi 1600 i se šroubama. Jo jinak jsem tam objednával i bílé kryty předních blinkrů (zadní už jsem měl) a ty vyšly oba na 400,-Kč.