Zdravím,
na mých textilních moto kalhotách se mi prošoupalo očko pásku z nějaké cordury, či něčeho takového. Nerad bych se vzdal kalhot, kvůli takové banálnosti (nehledě na to, že nevím o lepších kalhotách co se ventilace týče). Našel jsem tu jen jedno vlákno s nějakou opravou textilu, bohužel jejich webovky již nefungují a ani si nejsem jistý, zda to bylo v Praze.
Nevíte tedy o nějaké opravně outdoor oděvů či tak něco - ideálně z Prahy? Díky moc
http://www.opravy...z/cz/o-nas maximální spokojenost, dobré ceny. Už jsem tam pár dírek zanesl.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jezdím sem www.opravymotoode..., měl jsem tam už jak textilní tak i kožený věci a vždy naprosto super. Zvládli dokonce opravit i moje oblíbené enduro gatě,když se mi je podařilo pořádně potrhat při jednom pádu Chtěl jsem je vyhodit, ale za týden byly jak nový
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Jezdím sem www.opravymotoode..., měl jsem tam už jak textilní tak i kožený věci a vždy naprosto super. Zvládli dokonce opravit i moje oblíbené enduro gatě,když se mi je podařilo pořádně potrhat při jednom pádu Chtěl jsem je vyhodit, ale za týden byly jak nový
jezdim tam taky, prisili mi na R2P pancerovanej zip pro spekouny abych nemel zipovou kylu kdykoliv na to nalezu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
chafre napsal:
PeDR napsal:
Na Smíchově v ulici V.Huga je opravna, kde inzerují i opravu motooděvů.Je to vedle bioprodejny.
a o cem si tu celou dobu piseme?
17 cm
Ivo Bohuslav napsal:
Co jsi si v tý bioprodejně koupil?
nahodou ja tam 2x pro neco byl.. nejsou uplne spatne zasobeny.
17 cm
...čeče, ty se soustřeď na vykrmení toho tvýho motočuníka ať ho na Moravě můžou přikousnout ke kořalce u Bohumila a neztrácej čas v podobných krámech, chlape ;o)
už to tady nebudeme zas.rat ať se to vrátí k úpravě oděvů
za mne jsem zatím nic nepotřeboval, jen jsem četl v časopise, že u PSI HUBIK Ti udělají opravy/servis, ale asi jenom jejich oblečení
www.jantruhlar.cz
Na základě referencí z tohoto fora jsem si nechal zvětšit kalhoty v pase zde:
http://www.opravymotoodevu.cz/
A musím pochválit provedení práce, sám jsem se šicím strojem kámoška, drobné opravy si dělám sám a je to udělané pěkně. Lajk by nepoznal že je v pase něco dodatečně dodělávané. Vyděl jsem jak byly kalhoty rozkuchané na prvočinitele včetně zipu na sepnutí v pase a pospojované na špendlíky = bylo s tím dost práce. Cena opravy 1200kč.
Malá rada na závěr, pořádně si rozmyslete o kolik to chcete zvětšit - chtěl jsem to trochu větší abych měl rezervu a teď je to až moc. Jsem vůl, teď musím přibrat.... :-)
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.