Marně sháním tankvak který má takový mapník,do kterého by se vešel velký autoatlas A4.Ty mapníky jsou šité na takový nahovnový rozměr.Třeba mají zakulacené rohy nebo jsou o centimetr kratší,užší.Já ten svůj ještě nenašel.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Tusim ze ho dela Touratech, Lojzo by uz mel delat enduro tankvak taky s velkym pripinatelnym "mapnikem" (krasny slovo, to si zapamatuju). Jenom jedna poznamka - zip jenom z jedne strany je hrozne nepraktickej, kdyz se to da hezky kolem dokola povolit, to se tam pak ta mapa cpe uplne jinak. Jo a urcite poridit plastenku!
cece ja mam ten tankac z lidlu a celkem tam A4 i atlas vejde, jen ho tam musim vkladat rulickou a pak ho roztahnout, bo zip to nepusti rozlozeny
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Pokud někdo máte tankbag se sucháčem na mapník ale mapník je moc malý, dá se pořídit ten na A4 co je na našich tankbagách (to je hrozný slovo) samostatně za necelé pětikilo. Taky k němu existují takové kurty a náprsenka na nádrž, takže člověk může mít jen mapu na nádrži a nepoužívat vůbec tankbag (někdo s tím jezdí i amatérské rallye místo s roadbookem). Dělá se i speciální verze pro náhradu mapového pouzdra na BMW originál tankbagy a různé další mapníky, které třeba využívají hrazdičku apod.
Celá kategorie je tady: http://www.tourat...Path=12_85
Mám tankvak s mapníkem od TT a v poho se mi tam vejde i tlustej autoatlas Evropy, akorát jsem musel ty zavírací sucháče nastavit dalším sucháčem, aby mi tam neteklo, a dobrý.