Ciao, už se někdo z vás chytrých hlaviček setkal s timhle? YouTube Video ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Moje slečna má problém s Fabií která za jízdy vypíná a zapíná posilovač, svítí jí kontrolka motoru a diagnostika prej nic neukázala. Jediný co jí někdo poradil je že by měla nechat vyměnit řídící jednotku a servo. že oboje bude asi špatný?
Věděl by někdo co s tim?
PS: na videu to trochu vypadá jako by to dělala volantem sama ale nedělá, veškerý cukání dělá to servo a to na místě:
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Fabie mívá problém na snímacím kroužku pod volantem-to je ta levnější varianta. Mě rovnou odešel elektrickej posilovač takže sem to měl za 5,5tkč :-P
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
to je fabia I, žejo? možných je hodně věcí. jestli budeš mít cestu do plzně, tak napiš, můžu ti udělat diagnostiku, abys věděl, co to hází za chyby. pak už se dá řešit víc
Pertla napsal:
Si lakuješ nehty?
Jinak ve svém skvělém francouzském voze jsem se setkal snad se vším ... ale s tímhle ještě ne..
Líbí se ti ta barva? jsem myslel že bych si tam nechal udělat ještě lesklé čínské znaky ------------------------------------------------
Labus01 napsal:
to je fabia I, žejo? možných je hodně věcí. jestli budeš mít cestu do plzně, tak napiš, můžu ti udělat diagnostiku, abys věděl, co to hází za chyby. pak už se dá řešit víc
Na diagnostice to bylo, ikdyž nevim u koho, prej to nic neukázalo.
bohužel nevim jestli by se mě chtělo jet s autem co mu vypdává posilovač do Plzně, je to trochu nebezpěčný, ikdyž to je jen 60 km. Možná bych to risknul.
ale díky ------------------------------------------------
Tady se dá najít pár rad ohledně škodovek: http://forum.skod...9-fabia-i/
často tady hledám, když mi fabia nevykazuje poslušnost
Jinak vytáhni pojistku posilovače a jezdi bez něho. Na tom není nic nebezpečného.
ad: http://forum.skod...try1464750
add: měla by to být pojistka č.8
Upravil Spitfire dne 21.11.2013 22:20
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Hele může to dělat i čidlo natočení kol taky kamosovi dělala Neco podobného a prej to byla nějaká pojistka bo co, ale to je tak 8 let zpátky . Určitě zajdi na skodaforum tam máš úplně vše.
Přesně jak ti rádi tady pánové výše je to nejlevnější řešení a většinou je to ono,kroužek pod volantem.....nějaký mám doma tak mužů půjčit na vyzkoušení,co to je za rok?přinejhorším mám servo jak koyo tak trw.
Vše co dojede do cíle je dobré.
Mně to svítilo trvale, odešlo čidlo a samotný čerpadlo, posilovač nefungoval, a u stojícího vozidla člověk neměl šanci otočit volant jednou rukou. Jezdil jsem bez něj víc než rok, do STK. Oprava, resp. výměna všeho mě stála 13 a něco tisíc.
červenej Elf