Uprime to bych nedelal jednak to bude stat celkem balik a bude s tim asi dobra jebacka, ono tam nejde jed o nadrz je tam dle dostupnych info predelana a zesilena podsedlovkam
Jinak ale vychazim s dostupnych info na netu ne z vlastni zkusenosti vic by mohl rict servisak nebo zasvedceni lide
Jinak nova nadrz bude stat cca 18tis , v ceniku sem nenasel ADV jen obyc, ale to bude podle me v podobnych cislech jo a pokud je jina podsedlovka tak ta stoji 19tis. Takze kdybvy to slo jednoduse prehodit bude te to stat minimalne 40tis.
JA bych to asi radeji resil TT pridavnou nadrzi http://shop.toura...white.html
Upravil schrek dne 24.11.2013 07:37
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Aj mne sa vždy páčili moto s veľkými nádržami, ale už som dospel, je to zbytočná záťaž. Pojazdil som toho veľa po svete hlavne na F 800, ale nikdy som nemal nejakú obrovskú potrebu mať väčšiu nádrž. Všetko som obišiel + 5 l kanister. Ak ideš do miest kde je predpoklad že palivo nebude, pred vstupom do tých miest dokúpiš ešte jeden kanister ktorí kedykoľvek môžeš odhodiť alebo niekomu darovať. Peniaze investované do takejto nádrže použi radšej na takúto cestu.
Samozrejme je iné keď to chceš kvôli imidžu.
siso napsal:
Aj mne sa vždy páčili moto s veľkými nádržami, ale už som dospel, je to zbytočná záťaž. Pojazdil som toho veľa po svete hlavne na F 800, ale nikdy som nemal nejakú obrovskú potrebu mať väčšiu nádrž. Všetko som obišiel + 5 l kanister. Ak ideš do miest kde je predpoklad že palivo nebude, pred vstupom do tých miest dokúpiš ešte jeden kanister ktorí kedykoľvek môžeš odhodiť alebo niekomu darovať. Peniaze investované do takejto nádrže použi radšej na takúto cestu.
Samozrejme je iné keď to chceš kvôli imidžu.
jo presne tak 5L kanystr je na 100km a to bohate staci
jinak jeden kolega rikal ze i kdyz ma R1200ADV a obri nadrz resi stejnej problem, kdyz mu blikne rezerva jak u min objemovych nadrzi kde natankovat, aby dojel
jedina vyhoda radius dojezdu a ten pokryje +5l v kanystru
Upravil schrek dne 24.11.2013 09:04
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To uz se ti fakt vyplati prodat starou a koupit adv.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
schrek napsal:
Uprime to bych nedelal jednak to bude stat celkem balik a bude s tim asi dobra jebacka, ono tam nejde jed o nadrz je tam dle dostupnych info predelana a zesilena podsedlovkam
Jinak ale vychazim s dostupnych info na netu ne z vlastni zkusenosti vic by mohl rict servisak nebo zasvedceni lide
Jinak nova nadrz bude stat cca 18tis , v ceniku sem nenasel ADV jen obyc, ale to bude podle me v podobnych cislech jo a pokud je jina podsedlovka tak ta stoji 19tis. Takze kdybvy to slo jednoduse prehodit bude te to stat minimalne 40tis.
presne tak. Schrek ti radi dobre. bud kup ADV, nebo TT kit.
navic tim zatizis predek a pokud nejezdis tolik off, budes rad.
co je blby, ze v realu ta TT nadrz tak hezka jako na fotce neni.. jsou tam jakoby mezery mezi ni a moto.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja mam doma drzaky kufru z ADV a jsou stejny jak na obyc 800 takze taam urcite nepujdou jen origo Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček