Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

POZOR-NEKUPOVAT
holubbb
Přidané 18.06.2007 19:20

Registrace: 16.03.07
tak na tuto adventuru jsem se bel podivat tak vodhadem v puli brezna ve dvore kralove nad labem.tady v bazarku vepada, ze je uz pekne nalestena ale tenkrate bel na ni zalostny pohled.vepadala tak ne na 36 ale na 136 tisic kilometru.ze spodu na tachacku vorvana matku asi vod kombinacek dyz se verabeli nove kilometry.cena porad stejna-238 minus 10 bez kufru.toz sem projel za litr benzin a zjistil, ze ne vse vechvalovane a inzerovane je tak jak se pravi.http://www.tipmot...55621&fid=

Draco
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 19.06.2007 06:15

Registrace: 27.02.07
Dík za upozornění, takové prodejce nesnáším. Myslím, že by se zde dalo na takové inzeráty upozorňovat.

Ivan
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 19.06.2007 14:01

Registrace: 10.02.07
Na pohled nevypadá špatně. Chce to pořádně prolézt, svézt se, já myslím, že kdo ví kde co hledat, tak se moc věcí utajit nedá. Bylo to dovezený nebo tady koupený? Už to tady mělo majitele? Vypadalo to bouraně a spraveně?

zmijon
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 19.06.2007 18:10

Registrace: 04.02.07
dovoz swicer tehdy jeste neprihlaseny snad nebourany prvni vec po nastartovani to klepalo myslel jsem ventily ale nakonec to byly klapky v sani a to obe meli vetsi vuli v ulozeni prvni vec ktera me zarazila na kilometrech (asi moc tahali za plyn)pote nasedoval pohled na matku nahonu a to uz holubb mel jasno skoda kdyby to ten manik nalestil uz tenkrat mohla bejt uz pryc ale vypadala jak kdyby stala celej zivot venku leto zima je mi lito lidi co dokazi tvrdit ze neni stazeno km a veri tomu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“

Ivan
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 20.06.2007 08:25

S matkou náhonu nevím, to je podezřelé, ale klapání volných klapek ve vstřikách je normální, i když ne u všech kusů. Já kvůli tomu kdysi reklamoval NOVÉ GS 1100 a nakonec jsem dostal nové vstřikovací jednotky. Ty cvakaly také, ale méně. Takže z toho bych na stočené kilometry neusuzoval.

Bubak
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 20.06.2007 10:52

Registrace: 26.03.07
.. nu coz, nastesti jsou snad i solidni dovozci. Ja si bramboru nasel a koupil sam v reichu u Mnichova v salonu BMW a nemuzu si nemecky pristup k zakaznikovi (i kdyz cizinci) vynachvalit. Rok 2003, najeto poctivych 20 tisic (ted ma od dubna se mnou uz 30), veskere zaznamy o servisech, moznost pokecat s predchozim majitelem - dal ji zpatky do motoshopu na protiucet a vzal novou. Rozumna cena za stroj v plne vybave a luxusnim stavu. Proste parada. A jelikoz se tady casto motam pracovne, mam trochu prehled o tom, co tady kdo prodava.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

karel 68
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 20.06.2007 11:57

Registrace: 11.06.07
No na obranu současného prodejce musím říct, že v 2B Moto jsem koupil už 2 motorky a 2 prodal a jednání majitele J. Gotze bylo vždy super. Pokud je bazar jen zprosředkovatel prodeje motky a ne její vlastník, tak pochopitelně vychází z informací majitele a ty pak předává dál kupujícímu. Asi jedinou obranou poctivých bazarů by bylo, prolézt každou motorku přijímanou na komisní prodej do šroubku a v případě pochybností ji na prodej nevzít, ale nedokážu si to představit v praxi.
Žijeme jen jednou!

Ivan
POZOR-NEKUPOVAT
Přidané 20.06.2007 15:02

Nechtěl jsem říci cokoliv proti prodejci 2BMoto, právě naopak, cvakání vstřiků vůbec neznamená najeté kilometry.
Na druhou stranu stáčení kilometrů je národní sport a jsem přesvědčen, že to dělá i ten nejserioznější dovozce. Stejně tak jako prodává zvlášť kufry, přestože je koupil s motorkou atd. atd. Ale to mluvím obecně a ne o konkrétní firmě.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 87
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,727
Nejnovější člen: zerno

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI