Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)

Pulzování přední brzdy
Pol
Přidané 18.08.2008 13:50

Registrace: 28.06.08
Na svém GS 1200 jsem si všiml, že když dojíždím ke křižovatce a dobržďuji přední rzdou, tak mi v ní pulzuje a motorka pocukává. Koukal jsem na kotouče a nezdají se, že by byly křivé. Děje se vám něco podobného ?

GS1200 r.v. 2007

Pavel

www.roadbook.cz
Killingman
Pulzování přední brzdy
Přidané 18.08.2008 15:00

Registrace: 08.05.07
Pol napsal:
Na svém GS 1200 jsem si všiml, že když dojíždím ke křižovatce a dobržďuji přední rzdou, tak mi v ní pulzuje a motorka pocukává. Koukal jsem na kotouče a nezdají se, že by byly křivé. Děje se vám něco podobného ?

GS1200 r.v. 2007

Pavel
¨

Ahoj, dělo se mi to samé, při pohledu na kotouče jsem nepoznal nic já (což je normální), ale ani Marek a ten tomu asi rozumí víc. Až po dojezdu domů jsme si všimli, že pravej kotouč házel o pár milimetrů. Stalo se to, když mi měnili kola za drátěný a byly líný prohodit i kotouče.
Doporučil bych ti fakt ty kotouče pořádně prohlídnout, bylo to poznat když jsi se postavil dopředu k motorce a otáčel kolem - myšleno předním kolem, ty se kolem asi budeš otáčet pak taky :-) - měnila se mi rozteč mezi kotoučem a trubkou...

Pol
Pulzování přední brzdy
Přidané 18.08.2008 15:17

Motorku jsem postavil na centralni stojan a aby motorka sedela na zadni pneu, tak jsem na ni posadil pritelkyni. Sedl jsem si pred predni pneu a docela dlouho jsem s ni otacel rychle i pomalu. Niceho jsem si nevsiml, jedine co me napada, tak je kotouce sundat a dat na sklo, pak se uvidi jakakoliv nerovnost kotouce.
Motorka je jeste v zaruce a sundavani kotoucu se mi fakt nechce, proto hledam, zda to nemuze byt jiny problem.
Mam najeto cca 9 200km a za 800 km jdu na garancku, tak to necham asi na servis

www.roadbook.cz
randolf
Pulzování přední brzdy
Přidané 18.08.2008 15:44

Registrace: 27.04.08
Pol napsal:
Motorku jsem postavil na centralni stojan a aby motorka sedela na zadni pneu, tak jsem na ni posadil pritelkyni. Sedl jsem si pred predni pneu a docela dlouho jsem s ni otacel rychle i pomalu. Niceho jsem si nevsiml, jedine co me napada, tak je kotouce sundat a dat na sklo, pak se uvidi jakakoliv nerovnost kotouce.
Motorka je jeste v zaruce a sundavani kotoucu se mi fakt nechce, proto hledam, zda to nemuze byt jiny problem.
Mam najeto cca 9 200km a za 800 km jdu na garancku, tak to necham asi na servis

Hehe, a nebrzdis tak prudce ze ti "pulzuje" ABS? GrinGrin
Jinak zkus to dat na to zadni kolo a brzdu trosku primacknout, pomalinku, zjistis, jestli to jde rovnomerne. To same mi delala chvili zadni brzda pote co jsem na kotouci zapomnel zamek a rozjel jsem se.. ale behem cca dne jezdeni se to spravilo samo... proste se ten kotouc "ohobloval" pri brzdeni do rovna.

Killingman
Pulzování přední brzdy
Přidané 18.08.2008 15:45

Registrace: 08.05.07
Tak pokud to máš z ničehož nic a samo od sebe ještě k tomu v záruce tak bych to asi taky neřešil, pak jim to nahlásil jako závadu a ať si s tím kluci v Autecu poperou, ale předtím jim hlavně zavolej, aby s tím počítali a nedopadl jsi tak, že tam motorka bude stát čtrnáct dní, nýbrž jen týden Grin

Pol
Pulzování přední brzdy
Přidané 12.09.2008 21:30

Vrátil jsem se z garančky, kde prověřil stav kotoučů. Zjistili, že kotouče jsou oba na stejném místě mirně vychýlené. Naštěstí vše bylo v záruce vyměněno a teď již brzda funguje bezvadně. clap
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750
www.roadbook.cz

www.roadbook.cz
bystricke
Pulzování přední brzdy
Přidané 12.09.2008 23:04

Registrace: 04.11.07
mě toto udělá jednou za čas v pomalé rychlosti,myslím že ABS,nedělá to pokaždé,tak to zatím neřeším

www.begr.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 39
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.29 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI