Chtěl jsem se zeptat jestli z vás má někdo zkušenost z převozem malých pejsku na moto (Jorkšír) nebo kde se prodávají třeba tankvaky s větráním a pod. Prostě děcka již jsou z domu a řešíme co s výjížďkami. Dříve jsem někde viděl, že malé pesky vozí v různých kufrech i tankvacích. Mám hliníkové kufry a tak zbývá něco na nadrž.
díky za názory :-)
Ahoj, měl jsem ten samý problém s hlídáním, tak jsem si nechal udělat speciální tankvak (od Lojza- bezva jednání, bez problému ho jsou schopný udělat podle tvé představy) a holky (dvě krysaříce) jsou teď na cestách téměř vždy s námi, letos mají najeto víc jak 7t. km, v pohodě daly i Korsiku
entoni přiložený následující obrázek:
A kdyz te s tim zastavi rakousky nebo svycarsky cetnik tak jsi na motorce dojezdil.. a pak muzes psy hlidat nekolik let - doma.. jinak znam hodne lidi co jezdi se psy. Pod bundou v tankvaku.. jeden znamy ma dokonce i bryle a helmu pro psa.. a jeden taky rok zustal doma pac prisel i o papíry na auto.. a to se vyplati..
Upravil jezek dne 25.11.2013 04:16
život začíná, když vypadnou děti a chcípne pes. Obojí lze urychlit
Ježku, proč by ti měl četník brát papíry za to , že vezeš hyenu v nějakém kufru? Je to "jen" náklad ne? KLdyž je řádně ukurtovanej a splníš veterinární požadavky, tak by to neměl být problém.
Upravil Medik dne 25.11.2013 07:35
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Ježku, proč by ti měl četník brát papíry za to , že vezeš hyenu v nějakém kufru? Je to "jen" náklad ne? KLdyž je řádně ukurtovanej a splníš veterinární požadavky, tak by to neměl být problém.
Nevím jestli bych s ním i jezdil do zahraničí. Na delší dovču ho dám do psího hotelu (zatím mám jen dobré zkušenosti). Na výlety by jezdil s námi po ČR.