ahojte - jako druhou moto přemýšlím o SMC 690 .. máte někdo zkušenosti , co motor, tlumiče, závady ..? itd. prosím pouze info od majitelů (i bývalých) a né od mudrců s informací Každej Tejden Motor ...
Jde mi komkrétmě o 690, ne 620,640 apod. ....... (případně jestli někdo jezdí DUKA 690 ) Díky
Upravil petr kamennyujezd dne 27.11.2013 23:02
to Petr: je to shodné jako 690 enduro, kamarád měl Dukea a kdyby mu ho neukradli, má jej dodnes...motor super, tlumiče také, nebývají s nimi problémy, ale jezdil jsem jen EXC SM a enduro
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jako druha motorka k cemu? Kamos ma 690 Enduro, koupil ji, kdyz prodal 950. Ma ji vybavenou na cestovani, letos byl s nmi v Cerne Hore po ose. Masa jede v pohode, na dlouhy cesty trochu tvrdy sedlo a nulova ochrana proti vetru, ale podvozek a motor (s Akrapovicem) je super. Ale to by u druhy moto nemuselo vadit.
frantisek napsal:
Jako druha motorka k cemu? Kamos ma 690 Enduro, koupil ji, kdyz prodal 950. Ma ji vybavenou na cestovani, letos byl s nmi v Cerne Hore po ose. Masa jede v pohode, na dlouhy cesty trochu tvrdy sedlo a nulova ochrana proti vetru, ale podvozek a motor (s Akrapovicem) je super. Ale to by u druhy moto nemuselo vadit.
jako druhá moto k čemu ? - k autu .-) hehe . mam to v profilu :-) ...ptám se obecně na spolehlivost , at už v enduru nebo v "vevodovi :-) ...chci rošťáka SMC ... je krutopřísnej
Je to úžasný stroj a ked dodržiavaš všetko čo potrebuje, tak žiadny problém s ničím.
Keby som nemusel jazdiť turistiku s manželkou, tak je v garáži, vedla krosky. Doteraz sa
čudujem KTM, prečo nepostavili "malú" Adventure. Ten motor je geniálny. Samozrejme
by som sa pohral s ozubením. Ked si to kúpiš, a budeš v alpách s GS alebo neviem s čím, tak budeš plakať v každej zákrute že si ju nechal doma Kto to nemal tak to nepochopí
JOJO :-) , vypadá dobře a cena až moc dobrá. Ale motardový SMC má jinej - větší přední kotouč - a asi trochu nižší zdvihy .... přece jen to chci pouze na asfalt .-)
Ale dík :-)
Jo a ty Alpy, to je mimo jiný to co mám v hlavě. Bolavá prdel, jedny náhradní ponožky - a zatáčky zatáčky zatáčky .-) , sem tam tlama .-) ....... jak za starej časů .-) .