Nikdy sem o něm neslyšel, až teď to čtu, že to vyloučili ze Slavíka prý pro nevhodné texty... si říkám to bude zas nějaká blbost.
Se mě chtělo skoro zvracet, když sem si četl texty. To někdo poslouchá??? Evidentně ano.
většinou je to vyhulená díra v hlavě a komplex z dětství.. Navíc když v ničem nevynikáš musíš přece drsným slovem zapůsobit na ostatní sobě rovný aby tě říkali: "Ty volééé, ty seš hustej kámo!" byl jsem pracovně na hiphop kempu před dvěma lety a stačilo https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
byla přece revoluce, teď je "demokracie" občas anarchie já se vůbec ničemu nedivím, ale takových je víc a na hiphopkempu jsem zjistil že čím blbější a ubožejší to je, tím víc "lidí" to zajímá... ano je hiphop i slušnej, byť mě nazjímá, ale většina toho je nepochopitelný https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Jsem rozhodně proti cenzuře. I proto můžu říct, je to ****!
Tak nic. Je to slušné fórum. Tak mě zcenzurovalo :-). Souhlas. Tohle nemá s hudbou nic společnýho. To jsou výlevy duševně slabého jedince. Nedej bože skupiny jedinců.
Upravil Roman Jakub dne 29.11.2013 21:17
Fanoušků má hodně a to něco signalizuje. Není sice pozitivním vzorem ale alespoň na sebe potažmo problémy o kterých rapuje strhl pozornost. A problém o kterém se nemluví přestává být problémem. Však to známe.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Nevím o koho jde, ale hlavní věc je, že RAP NENÍ MUZIKA! ať si každý říká co chce... Slavík mi také nic neříká, ale alespoň tam vítězí "božský Kája"...
Upravil hobr dne 29.11.2013 22:00
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
MNE NESTVETE! REZNIK MA NA SVEDOMI NASI ZASADNI A KULTOVNI KOLEDU!!
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jak nás učili ve škole, muzikou se dá posuzovat vyluzování jakéhokoliv tónu, pro nějaký účel... tedy asi i rap je muzika. Nicméně za tyto texty by ho měli zašít a nechat ho na cele s pořádným černochem, aby zažil a poznal, o čem vlastně zp... , pardon - rapuje. Tohle kazí mládež :-(
rippere nes.r. Tohle video sem pritahl tusim Zetor a od te doby ho pouzivam na redeni koled typu George Michael / The Wham koledy.
17 cm
hicks napsal:
rippere nes.r. Tohle video sem pritahl tusim Zetor a od te doby ho pouzivam na redeni koled typu George Michael / The Wham koledy.
Jo...a Já jí mám zase od Kubrta...
velmi prekvapive 17 cm
hicks napsal:
ty vo.le přečti si ten text v prvním příspěvku. To už je jaksi mimo...
Jen taková úvaha. Dotyčný asi nemá děti, možná má i mezery z historie, ale nevím, jak by se tvářil, kdyby někdo, provedl něco o čem zpívá jeho dětem, které má rád.... Omluva za výlev, asi mi to ujelo, ale od doby, kdy máme děti, tyto věci více vnímám. Nicméně, i kdybych děti neměl, pro mě je to prostě za hranou.
www.jantruhlar.cz
Řezník je dobrej Jenom Vy nejste schopný ho přijmout, protože většina z Vás poslouchá "pseudoradio hity" .'
U mě má obrovský plus za to, že není žádná komerční sra.čka Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vydrzim hodne, stacila prvni veta abych to vypnul.
Podle me ten text musel napsat uchyl a duševní naháč
To neni ani naDr.Chocholouška , to je na celu v izolaci !!! Asi spatne pochopil vyznam demokracie a svobody projevu
!!!!!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň