Zdar,dnes poprvé jsem jezdil na mém ADV 1150 s 41litrovou nádrží od Touratechu. Jelikož jezdím ještě na ADV 1200 r.v 2010 tak porovnávám. Chci se zeptat jelikož jste to už určitě řešili. Jak řešite přední plexi na ADV 1150 ? Je to celkem hrůza klepe se to jako blázen a ještě je tam úplně blbej sklon, tak jelikož jsem dlouhán to jde přímo do helmy a to i když tam dám nástavec.. Řešili jste to někdo?? Díky za radu..šikulové..
tom3
Čus Tome. Na svém advikovi jsem měl nástavec a musel jsem ho ještě troch přihnout,jakoby vzpřímit. Nahřál jsem to horkovzduškou a ohnul,ale bacha tím nahřátím jsem ho udělal v tom ohybu mléčné. Pak mi do blembáku nefoukalo.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Čus Tome. Na svém advikovi jsem měl nástavec a musel jsem ho ještě troch přihnout,jakoby vzpřímit. Nahřál jsem to horkovzduškou a ohnul,ale bacha tím nahřátím jsem ho udělal v tom ohybu mléčné. Pak mi do blembáku nefoukalo.
Ahoj,taky mě to napadlo ale myslím že napřímit samotné plexi by bylo lepší..ale klepat se bude asi stejně..
tom3
Dik moc,super. Vyzera to dobre. A chrani proti "vetru" ako,kolko prosim merias? JE to konkretne len na GSA alebo ide aj GS? Dik
Jak jsem psal mám to menší a měřím 190 a mám to akorát, vyšší by jsem nechtěl. Chání protí vetru super, fakt komfort. Jo a jde to i na gs.
Upravil DM3555 dne 10.12.2013 18:02
Já mám na svým advíkovi tohle Je sice pro obyč GS, musel bys dát jiný držáčky plexi, v terénu se klepe, to bude dělat většina, ale co se týče aerodynamiky nemám si na co stěžovat.
Táta měl na R1150 GS MRA, Wunderlich Ergo (u něj byla dobrá ta výztuha, opravdu se neklepalo, ale děsně na tom foukalo), ale nakonec stejně skončil u toho co mám já.