Zdravim pánové potřeboval bych radu. Bude mi sedět převodovka z R1100R rok 97 na R1100GS rok 95 ? Jde me hlavně o to jestli pujdou přehodit kola převodovky na hřídele GS skřín nepotřebuju. Mám možnost koupit za slušný peníze převodovku z Rka , né že bych ji potřeboval ale do zásoby může bejt doma kdyby nahodou. Co jsem koukal do manuálu tak převodový poměry jsou stejný ale aby tam nebyl jinek zádrhel. Dík
ještě tam jsou větší ložiska na M97 oproti M94,měl jsem to takhle přeházený tj.1995 obal a střeva M97.Bylo potřeba stáhnout ložiska a vyměnit je za menší.
B2HC4 napsal:
ještě tam jsou větší ložiska na M97 oproti M94,měl jsem to takhle přeházený tj.1995 obal a střeva M97.Bylo potřeba stáhnout ložiska a vyměnit je za menší.
To přesně mám kdyžtak v plánu dát kola z 97 do skříně z 95. Takže to tedy jde ?
Tak jestli vyměníš na předloze to válečkové ložisko za kuličkové z M97 (nové je drahé jako prase a náhrada se co vím nedělala) a vyměníš i ta kuželíková na vstupní hřídeli za radiální kuličková a dobře to vymezíš, tak by to jít mělo. Proč to ale nevyměníš jako celek, když tu převodovku máš? Je prasklej obal?
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Tak jestli vyměníš na předloze to válečkové ložisko za kuličkové z M97 (nové je drahé jako prase a náhrada se co vím nedělala) a vyměníš i ta kuželíková na vstupní hřídeli za radiální kuličková a dobře to vymezíš, tak by to jít mělo. Proč to ale nevyměníš jako celek, když tu převodovku máš? Je prasklej obal?
Je to převodovka z motorky která hořela takže bych ji musel nechat opiskovat,komaxit,nový gufera... bylo by to zbytečně složitý, takle když mě např. začne vyskakovat trojka tak jen vemu kola a hodim je do mojí skříně.