ja o tom vcera premyslel, ale... dneska se dopravim domu az pozde vecer, takze nocni presun a na miste bych mohl byt tak nejdriv o pulnoci. dalsi vec je, ze to vypada, ze rozhoduje cas prujezdu/dojezdu? nechci tam jezdit se strelcama co me v dedine ometou 2 kila. u scrc se jezdil tusim poker run, to mi pripada mnohem sympatictejsi. kazdopadne cccendu bych rad pozdravil.
Vubec by to nemuselo byt spatny, jenze priletim domu z prace dneska tesne pred pulnoci a to bych to rano urcite nestihl... Letos jsou pro mne vsechny akce zacinajici v sobotu rano pasé...
hmmm leda bys to jel rovnou z práce -- moment ta asi fakt letíš že , nekde jsem četl že si ve francii a když už jsme u teho projíždel jsem to okolí který jsi také někde popisoval nevíš nějaké info o těch vojenských pevnostech nikde nic nepíšou prolízal jsem tam ty bunkry - moc zajímavé
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Peacemaker napsal:
ja o tom vcera premyslel, ale... dneska se dopravim domu az pozde vecer, takze nocni presun a na miste bych mohl byt tak nejdriv o pulnoci. dalsi vec je, ze to vypada, ze rozhoduje cas prujezdu/dojezdu? nechci tam jezdit se strelcama co me v dedine ometou 2 kila. u scrc se jezdil tusim poker run, to mi pripada mnohem sympatictejsi. kazdopadne cccendu bych rad pozdravil.
nemáš pravdu člověče
jsem po 3 hodinách jel na druhým místě hned za Kawa Z 1000 - startoval jsem asi 15 tej a to jsem celkem tůrysta ale co když ty čendákovy alkoholické otázky přihazovaly po 30ti minutách o historii ani nemluvím asi někdo letěl -- 200 asi nee ale 90 taky ne ale stejně mu to bylo prd platný .ono letět a hledat = hooodně se vracet .
joo a my jsem vyjížděly kolem 9té na místě o půl 11té - však jsem volal zdenálovy at vás kontaktuje.
Upravil milan dne 24.08.2008 17:17
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!