Tak nějak si chci pořídit staršího boxera ...nějaké info na tuhle motku nebo třeba reference na prodejce ? Koukám i na německé stránky, ale tohle je přece jen blíž. http://www.motork...90639.html
Moc duvery ve mne nevzbuzuje.Myslim ze je nove lakovana,telelever se podle mne cerne taky nelakoval(nejsem si jistej),nema ani kryty rukou,padaky atd.Zadna fotka motoru,prsou atd.Myslim ze se nechaj koupit lepsi.
Upravil vevis dne 14.12.2013 16:06
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Moc duvery ve mne nevzbuzuje.Myslim ze je nove lakovana,telelever se podle mne cerne taky nelakoval(nejsem si jistej),nema ani kryty rukou,padaky atd.Zadna fotka motoru,prsou atd.Myslim ze se nechaj koupit lepsi.
není sice načančaná a má ťuklou nádrž, ale zase je vybavená na cestování.
Záleží na co budeš motorku chtít používat.. jestli jako caferacer nebo na lítání po dálkách
Pája
ta cerna by nemusela byt moc offena... ani neni na spuntech.
zkouknul bych pruvlak nahonu tachometru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kraftrad napsal:
Tak nějak si chci pořídit staršího boxera ...nějaké info na tuhle motku nebo třeba reference na prodejce ? Koukám i na německé stránky, ale tohle je přece jen blíž. http://www.motork...90639.html
Sam som kupoval od Honzu svoju 1150gs,vozi prevazne BMW motorky z nemecka.
Ja osobne som bol velmi spokojny s jednanim a pristupom. Kedze to je moje prve BMW,vela veci po dovezeni motorky dom a zoznamovani s nou mi nebola jasna,tekze dost vela telefonatou Honzovi co je tamto,na co je toto...,a stale z tel. ochota a fer jednanie a to i dokonca ked som ho otravoval na dovoleny v italii.
Uz pri prvom telefonate a zistovani info o motorkach o ktore som sa zaujimal,som dostal vsetky odpovede na svoje miestami az "hlupe" otazky o vela informacii,ktore pri osobnej navsteve sedeli.
ps: po 3 vyjizdke mi zacalo "kruzkovat" gufero na vidlici,po telefonate a konzultacii s Honzou,zaujimalo ma ci to je nejaka slabustka GS,alebo proste opotrebenie,mi bolo ponuknute bez toho aby som to ja jakkoliv naznacil ,ze mam dorazit a ,ze mi gufero da a vymeni zadarmo.
No těžko hodnotit, vypadá dobře, recenzi a kladnou na prodejce tu máš a te cena vůbec nevypadá zle. Jakmile budeš chtít větší výbavu atd, dostaneš se přes 100 tis. Já jsem například viděl tuto http://web.tipmot...=&f10= a to ne kvůli zájmu, ale v rámci pokecu s majitelem a je moc hezká, ale je za 115tis. Jestli to nemáš přes celou republiku, tak jí jeď očíhnout a uvidíš.
Macek01 napsal:
No těžko hodnotit, vypadá dobře, recenzi a kladnou na prodejce tu máš a te cena vůbec nevypadá zle. Jakmile budeš chtít větší výbavu atd, dostaneš se přes 100 tis. Já jsem například viděl tuto http://web.tipmot...=&f10= a to ne kvůli zájmu, ale v rámci pokecu s majitelem a je moc hezká, ale je za 115tis. Jestli to nemáš přes celou republiku, tak jí jeď očíhnout a uvidíš.
Zas až tak daleko to nemám a máš pravdu, že je lepší to vidět.
Presne tak, tisic lidi tisic nazoru a ty se osobne presvedcis jestli se rozhodujes dobre nebo ne. Pokud to nebyla totalka repasovana amaterem, ale jenom treba castecna renovace, tak i ten novy lak privitas. Koukej na dily, na kterych je podezrele mala mira opotrebeni a ptej se prodejce. Pokud budes mit nezastrenou mysl chticem, tak se rozhodnes dobre.
Macek01 napsal:
Presne tak, tisic lidi tisic nazoru a ty se osobne presvedcis jestli se rozhodujes dobre nebo ne. Pokud to nebyla totalka repasovana amaterem, ale jenom treba castecna renovace, tak i ten novy lak privitas. Koukej na dily, na kterych je podezrele mala mira opotrebeni a ptej se prodejce. Pokud budes mit nezastrenou mysl chticem, tak se rozhodnes dobre.
Mysl zastřenou chtíčem snad mít nebudu, není to první motka, zvládnu to.)
Ani jsem na tom nikdy nejel, tak se nechám překvapit.
Macek01 napsal:
Mysl zastřenou chtíčem snad mít nebudu, není to první motka, zvládnu to.)
Ani jsem na tom nikdy nejel, tak se nechám překvapit.