Ja uz par let zune music pass, nyni je to xbox music a naprosto spoko stremovana hudba do WP8 v aute a prez bluetooth do repraku Jakozto uzivateli WP8 doporucuju zkusit, nejaka zakladni verze je zdarma
HonzaGS-SV napsal:
Kéž by se tu objevil Netflix...
To si asi ještě počkáme, ale bylo by to fajn o tom žádná
radovant napsal:
Ja uz par let zune music pass, nyni je to xbox music a naprosto spoko stremovana hudba do WP8 v aute a prez bluetooth do repraku Jakozto uzivateli WP8 doporucuju zkusit, nejaka zakladni verze je zdarma
Zkusím a porovnám, mám doma xbox a používám WP telefon tak by to možná nebylo špatný
Ale zpátky ke Spotify. Naprosto mě odrovnalo, že i free účet má přístup k veškerý hudbě a jak fungují jednotlivý playlisty.
Jasně to znám, ale Spotify zatím vede jak v množství hudby tak v propojenosti jednotlivých platform (PC, telefon, tablet), tvořením "rádií", vlastní aplikací atd..
Jasně to znám, ale Spotify zatím vede jak v množství hudby tak v propojenosti jednotlivých platform (PC, telefon, tablet), tvořením "rádií", vlastní aplikací atd..
Paul napsal:
Používáte někdo? https://www.spoti...
Já to včera spustil a jsem z toho naprosto hotovej, nějaký stahování hudby naprosto postráda smysl.
Jeste si k tomu porid Sonos repropedny a budes nadsenej jeste vic.
Pres jejich system muzes streamovat jakoukoliv hudbu, ovladat z kterehokoliv zarizeni (tel., PC, Notepad) a do kazde mistnosti v ktere bys mel reprak muzes poustet jinou hudbu...
petrs napsal:
Jeste si k tomu porid Sonos repropedny a budes nadsenej jeste vic.
Pres jejich system muzes streamovat jakoukoliv hudbu, ovladat z kterehokoliv zarizeni (tel., PC, Notepad) a do kazde mistnosti v ktere bys mel reprak muzes poustet jinou hudbu...
Zajímavý Tohle by u nás doma bylo zbytečný, ale ze zvědavosti na to kouknu..
Hmm, mě to nějak vůbec neláká...
Když si chci něco poslechnout, tak vytáhnu kotouč, vyfoukám dráhu, založím pásku a poslechnu si něco, co mě neunaví ani po 6 hodinách - ANALOG
Jako třeba právě teď mi hraje Herb Alpert Secret Garden a až mě přestane bavit tak už mi vedle leží Midnight Oil nahraný z těžkýho vinylu. Je to NESROVNATELNÝ
TomasTT napsal:
Hmm, mě to nějak vůbec neláká...
Když si chci něco poslechnout, tak vytáhnu kotouč, vyfoukám dráhu, založím pásku a poslechnu si něco, co mě neunaví ani po 6 hodinách - ANALOG
Jako třeba právě teď mi hraje Herb Alpert Secret Garden a až mě přestane bavit tak už mi vedle leží Midnight Oil nahraný z těžkýho vinylu. Je to NESROVNATELNÝ
Souhlas, že to je nesrovnatelný, taky máme doma "pár" LP co si s tatíkem pustíme, ale asi uznáš, že takhle pokryješ jenom malou oblast hudby. A hlavně když si něco pustím tímhle stylem je to proto, že jdu něco cíleně poslouchat, Spotify a obecně hudbu na PC mám většinou puštěnou do pozadí a zrovna v tomhle je to geniální. Samo mi to sestavuje "rádio" na míru podle mý hudební knihovny a informací z Last-fm. V 99% se mi to líbí a hlavně tím poznám hudbu, kterou bych sám neobjevil.
petrs napsal:
Ja je mam v kazde mistnosti, byt mam maly byt. Lze s tim delat plno veci...
Jasně to beru. Bydlet sám tak bych nad tím hodně přemýšlel, ale doma u rodičů to nemá smysl a v Praze v bytě poslouchám do sluchátek u stolu, jinak mi tam hudba nehraje