Zdravím všechny,
na příští sezónu plánuji pořídit vámi všemi oblíbený cesťák s modrou vrtulí.
Hodně jsem váhal mezi 1150 gs a 1200 gs, vzhledem k fin. limitu 200 tis.
Primární využití bude cestování po asfaltu + nezpevněných cestách, žadný extrém který by obyč. R1200GS nedala, ale i tak bych dokupoval padáky a ochranné prvky, takže proto radši rovnou GSA.
S majitelem jsem mluvil, říkal že je menší postavy (179cm), že mu GS spadlo v malé rychlosti na jednu i na druhou stranu, že se ho bojí a že chce pořídit nového vodníka, takže na prodej dost spěchá. Láká mne ta cena (je včetně kufrů) i to, že je ochotný vykoupit moji současnou motorku.
Jak se vám to zdá, šli byste do toho?
Nebo byste mi doporučili se držet při zemi, oželet gs 1200 adventure koupit normalní gs 1200?
díky
Dan
Upravil DDaniel dne 15.12.2013 14:59
179 mi nepřijde moc malá postava a že se ho bojí a chce koupit vodníka .... Toho už se bát nebude ??
jinak cena je dobrá jen bych asi nevěřil všemu
Upravil fero dne 15.12.2013 14:05
Je to 2006 s nízkejma řídítkama takže tam reálně hrozí že bude s posilovačem. Jinak já kupoval taky tak ,radši vybavený GSA než holý GS.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je ochoten odkoupit tvpji motorku ikdyz potrebuje penize ma vodnika??? No ja ti nevim, moc se mi takovy pristup nezda a spis to smrdi kseftarstvim... A 179 je postava az az
fero napsal:
179 mi nepřijde moc malá postava a že se ho bojí a chce koupit vodníka .... Toho už se bát nebude ??
Tak obyč vodník je nižší než vzducháč adventure. Jinak to s tím vykoupením se mi taky moc nezdá. Ale samozřejmě by to chtělo vidět protože z fotek se mi zdá, že ventildekly jsou poškrábaný, ale kryty hlav jsou jak nový takže jsou možná vyměněný atd..
Výkup je spíš jeho dobrá vůle ke které jsem ho dotlačil já, protože má na netu ještě další dvě motorky v inzerátech kde nabízí výměnu. Situace vypadá, že chce tohle GS prodat rychle, protože má ve Švýcarsku zarezervovaného vodníka pro sebe..jestli v tom vidíte nějaké kšeftaření a trik, já ho tam zatím nerozpoznal
Co se ventilových vík týče, slovy prodejce "Ahoja na internetu jsou fotky krytu válců netklé.viz foto je i vydět že jsem ventil.víka nelakoval" a poslal mi ještě další fotky
@TOLI: Je posilovač u GSA problém, že bych se mu měl spíš vyhýbat? Vím, že si lidi stěžovali na posilovač brzd u GS 1150, u GS 1200 jsem zatím nic podobného nezachytil..
Dovedli byste mi případně poradit někoho z okolí Mladé Boleslavi, kdo se v BMW vyzná, motorku by projel, prohlédl a kvalifikovaně řekl jestli je v pořádku?
@starosta: díky,já jsem z Prahy, prodávající je z MB, proto jsem chtěl nechat motorku zkontrolovat u někoho v okolí a netahat jí až do svého oblíbeného servisu v Praze.. dal bys mi na Boba odkaz link?
Jináč ta motorka dle přidanejch fotek spadla několikrát na jednu i druhou stranu.Já s mojí bejvalou 12kou spadl několikrát ale takhle domlácená teda nebyla.
DDaniel napsal:
@starosta: díky,já jsem z Prahy, prodávající je z MB, proto jsem chtěl nechat motorku zkontrolovat u někoho v okolí a netahat jí až do svého oblíbeného servisu v Praze.. dal bys mi na Boba odkaz link?
DDaniel napsal:
Výkup je spíš jeho dobrá vůle ke které jsem ho dotlačil já, protože má na netu ještě další dvě motorky v inzerátech kde nabízí výměnu. Situace vypadá, že chce tohle GS prodat rychle, protože má ve Švýcarsku zarezervovaného vodníka pro sebe..jestli v tom vidíte nějaké kšeftaření a trik, já ho tam zatím nerozpoznal
Aha Tos nepsal Omlacena je ale dost... Mam sice jen 11, ale parkrat tento rok lehla a takhle nevypada. Pokud je i vrchni padak, tak to musela padnout pokne Ale nejlepsi je videt, projet a pak hodnotit.
Preji stastnou ruku!
Kubrt napsal:
A všimli jste si, že jí chybí zobák?
...a nejen ten tam toho chybí...Mě příjde,že krom dalších několika plastů tam chybí i víčko nádrže...že by taky po lehkém pádu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Osobně jsem se svojí Hermenegildou opustil silnici ležmo asi tak v kile a ten padák zdaleka nevypadal takhle, takže historku o těch "lehkých" pádech bych předal do Starých pověstí bavorských A jak píší kolegové nade mnou, dost tam toho chybí, není mi jasné proč i spodní schutzplech ? Ten je asi poslední, který by při lehkém pádu odešel
Nevím, mi to spíš podle těch fotek přijde trochu jako skládačka.
GS 1200 R Adventure
Dane do takové bych fakt nešel,jak píše hubeňour radši trošku přihodit a vrátí se ti to hned dvakrát,ono co vypadá trošku padlé,může být trošku ohlé a potom to stojí hodně peněz a vždy už budeš mít nějaké lego tady stříkaný apod.
Už naše babičky říkaly nejsem tak ****tej abych kupoval levné věci.
Upravil Bob dne 15.12.2013 18:44