Mohl by mi tady někdo vysvětlit funkci a význam přídavného spojleru na plexi osobně se mi to líbí,ale na druhou stranu ze zkušenosti vím čím mín blbostí tím mín starostíOdvádí to turbulence a randál do helmy nebo jen,že to fakt dobře vypadá
furt se mi zdalo ze mi na hlavu fouka vic nez by melo (190cm/100kg), tak jsem si ho poridil a ted honil dva dny po sumave
takze
positiva
- fouka podstatne min, hlavu mi to tak neskube, mouchy jsem nepotkal
- netrepe se a nemlati celym s plexisklem ( porovnani s tim co se dela na Varadaro, tam jsme mel na hrbolech pocit ze praskne cely plexi ... )
smisene pocity
- horni hraha plexiskla je presne tam kudy koukam, ale da se na to avyknout
negativa
- soudruzi z nemecka nedomysleli chromovany zamek, ktery je v urovni oci a kdyz sviti slunko zezadu, tak to dokaze hazet neuveritelny prasatka primo do ksichtu, zvlast pri dobrzdovani kolony je to adrenalin, protoze mne to nekalikrat prakticky oslepilo (nastesti neni problem ten zamek prelepit izolepou ... )
Já mám 1100 a 183cm - koupil jsem si přídavné plexi od TT - je super - rychost, kdy jsem cítil turbulenci v obyčejný integrálce se zvýšila o cca 20-30km/h - to mluvím o posunu ze 140 -160 - 170km/h a to je až až (plexi mám posunuté nadoraz dopředu) - jinak jsem rozdíl nějak moc nepocítil - teď jsem byl na dovče a docela mě začlo srát, že mě sjížděl k jedné straně plexi - ale na druhou stranu si myslím, že udělá dobrou práci i v dešti (kapky jdou přes helmu) - to se vyřeší izolepu, nebo tak - na druhou stranu jepravda, že toto plexi nepřidá na ochraně ze strany.
PS: Jezdil jsem na Cagivě Canyon a takovou ochranu těla, jakou má proti ní 1100ka je bezkonkurenční.
Upravil rusak dne 24.08.2008 17:13
R 1100 GS
Mám ho na 1150 GS A, mám 184 cm.
+ skoro žádný muchy na helmě
+ v dešti za určité rychlosti míň kapek
+ dá se jet do jisté míry s otevřeným hledím
+ po nasazení toho spojleru jsem uslyšel ložisko v zadním kole
- i Schuberth C2 nějak přestala skoro větrat Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
mám 1100 GS a 178cm ...turbulence v rychlostech cca od 110 mi taky vadí ...pleštisklo jsem posunul na doraz nahoru a je to jakž takž, uvažoval jsem o TT přídavném plexi ...jako problém se mi zdá jeho umístění přímo v zorném poli (no i ta prasátka od sluníčka nejsou asi OK)
...jako lepší řešení se mi zdá koupit celé plexi od Ermaxu ...máte s ním někdo zkušenost???
Mouchy po cestě neřeším, neb přes plexi nejdou - jediné v čem vidím problém s přídavným plexi je při pomalé jízdě - pokud není čisté, tak mě překáží při výhledu přímo před motorku - na normální ježdění to nevadí, ale například teď při spanilé jízdě jsem musel mít oči navrch hlavy, abych vše pochytil a včas dobrzdil - jinak si nemůžu stěžovat a jsem za něj rád.
PS: a nejhorší na něm je, že jsem ho už nikdy nedoleštil tak aby bylo průzračné jako z výroby.
R 1100 GS
zaklad je to nelestit (stejne jako jakekoli jine plexi ..) ... no at mas hadr sebelepsi, tak to podres ... nejlepsi je hodit na to parkrat prelozenej mokrej toaletak, nechat chvili odmocit a pak jemne stahnout ...
prezi napsal:
mám 1100 GS a 178cm ...turbulence v rychlostech cca od 110 mi taky vadí ...pleštisklo jsem posunul na doraz nahoru a je to jakž takž, uvažoval jsem o TT přídavném plexi ...jako problém se mi zdá jeho umístění přímo v zorném poli (no i ta prasátka od sluníčka nejsou asi OK)
...jako lepší řešení se mi zdá koupit celé plexi od Ermaxu ...máte s ním někdo zkušenost???
nejaky zkusenosti s jinym plexi na starou 11gs by se mi taky hodily, na daleky cesty neni zaklad moc prijemnej...