lidicky dotaz na kterej drat je nejlip napojit sepnuti spinaciho rele, dostal jsem typ dat to na zasuvku, ktera je napojena na zapalovani tj., ze se pak vypne kdyz vypnu klic, jde mi jen o to, aby se seplo rele a seplo obvod co pujde primo z baterky a poslalo stavu dal Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
použij bud jeden vodič co máš pod zásuvkou vedle spínačky nebo je tam konektor na GPS jen se vypne po 30 vteřinách
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jjj ten konektor uz je obsazenej zasuvkou na palubce a z toho sme to chtel prave to spinani taky vyvyst , to predni a zadni svedlo moc nechci pokouset kvuli cambusu
diky napojim inteligentne Toli diky za tip na super konektory uz jsou doma vsechny mozny koupil jsme celou krabici vsech ruznejch velikosti a tipu kdyz budu kutit Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
diky napojim inteligentne Toli diky za tip na super konektory uz jsou doma vsechny mozny koupil jsme celou krabici vsech ruznejch velikosti a tipu kdyz budu kutit
Popi napsal:
Kucí, když už to tu je, nějaké TTD k tomu relé až ho začnu shánět? Díky...
Relé záleží na tom co chceš spínat. Asi nejuniverzálnější pro použití v motorce je velký automobilový na konektory http://www.ges.cz...01357.htmlDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.